Перегляд за Автор "Богомол, Анна Віталіївна"
Зараз показуємо 1 - 12 з 12
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання деревинних відходів у винно-коньячному виробництві(2018) Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичОцінена перспективність використання піролізованої тріски, що дозволяє отримати продукти переробки піролізованих деревних відходів із дуба, які адаптовані до технології виробництва вин, коньячних та кальвадосних спиртів. Appraised perspective of the use wood chips after pyrolysis, that allows to get foods of processing of wood wastes from oak after pyrolysis, what productions of wines, cognac and calvados alcohols adapted to technology.Документ Використання настоїв з рослинної сировини у технології соусів(2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Богомол, Анна Віталіївна; Грушевська, Ірина ОлегівнаУ ході досліджень встановлено антиоксиданту дію водно-спиртових настоїв цитрусових та доведено доцільність використання водно-спиртового настою із кумквату у виробництві соусів до м’ясних страв, що дає можливість розширити асортимент соусів у закладах ресторанного господарства. In the course of research, the antioxidant effect of water-alcohol infusions of citrus fruits was established and the feasibility of using water-alcohol infusion of kumquat in the production of sauces for meat dishes was proven, which makes it possible to expand the range of sauces in restaurants.Документ Використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних страв(2018) Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі оцінено перспективність використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних страв. In the paper, the prospects of using infusions from citrus in the technology of sauces production to meat dishes.Документ Застосування настоїв рослинної сировини у технологіях приготування соусів до м’ясних страв(2018) Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі оцінено перспективність застосування настоїв рослинної сировини у технологіях приготування соусів до м’ясних страв. In the paper, the perspectives of the use of infusions of vegetable raw materials in the techniques of preparation of sauces to meat dishes.Документ Обґрунтування заходів щодо підвищення вибухобезпеки виробничих об’єктів на підприємствах зберігання, переробки та використання зерна(2015) Богомол, Анна Віталіївна; Володченкова, Наталія ВалеріївнаЗапропонована класифікація технологічного обладнання підприємств, які спеціалізуються на роботі з зерновими культурами і продуктами їх переробки за умовами пилоутворення дозволяє обґрунтовано визначати місця встановлення вибухорозрядних пристроїв. The classification process equipment businesses that specialize in working with crops and their products in terms of dust allows reasonably determine the site of the explosion devices.Документ Оцінка перспективності використання кумквата у технології соусів(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Антон ОлеговичВ роботі проведено оцінку перспективності використання кумквата у технології соусів The paper assesses the prospects for the use of kumquat technology saucesДокумент Оцінка перспективності використання кумквату у харчових технологіях(2018) Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі оцінено перспективність використання кумквату у харчових технологіях. In the paper, the prospects of using kumquat in food technologies are estimated.Документ Повне дослідження кривих другого порядку(2011) Богомол, Анна Віталіївна; Богатирчук, Анатолій Степанович; Гузенко, Світлана ВолодимирівнаУ доповіді показуємо як розв’язати задачу (встановлення типу кривої) засобами пакету MathCAD. The report show how to solve the problem (setting the type of curve) using the package MathCAD.Документ Розвиток генетично модифікованих організмів у світі та Україні(2017) Богомол, Анна Віталіївна; Педченко, Світлана Володимирівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі представлено розвиток генетично модифікованих організмів у світі та Україні. The paper presents the development of genetically modified organisms in the world and in Ukraine.Документ Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості соусу молочного(2018) Лаленко, Таміла Вікторівна; Пістуняк, Ірина Ярославівна; Гордієнко, Анна Сергіївна; Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичРозроблено ієрархічну структуру комплексного показника якості соусу молочного методом кваліметрії. The hierarchical structure of the complex indicator of the quality of the dairy sauce by the method of qualimetry.Документ Соус червоний мандариновий (Патент на корисну модель № 130552)(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Богомол, Анна Віталіївна; Пістуняк, Ірина Ярославівна; Гордієнко, Анна СергіївнаВ основу корисної моделі було поставлено задачу створення соусу червоного мандаринового при додаванні настою цедри мандарину на вині, який не піддається нагріванню, що дозволяє підвищити окисно-відновні властивості продукту та сприяє підвищенню імунітету організму людини, збільшенню його протистояння до впливу шкідливих факторів зовнішнього 15 середовища, покращуває обмін речовин, позитивно впливає на серцево-судинну систему. The basis of the utility model was the task of creating red tangerine sauce by adding tincture of tangerine peel on wine, which is not heat-resistant, which allows to increase the redox properties of the product and helps to increase the immunity of the human body, increase its resistance to the effects of harmful environment, 15 improves metabolism, has a positive effect on the cardiovascular system.Документ Соус червоний із кумкватом (Патент на корисну модель № 130551)(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Богомол, Анна ВіталіївнаВ основу корисної моделі поставлена задача створення соусу червоного із кумкватом при додаванні кумквату та водно-спиртового настою із цедри кумквату, який не піддається нагріванню, та дозволяє підвищити окисно-відновні властивості продукту та сприятиме 15 підвищенню імунітету організму людини, збільшенню його протистояння до впливу шкідливих факторів зовнішнього середовища, покращуватиме обмін речовин, позитивно впливатиме на серцево-судинну систему, підвищить вміст мінералів та вітамінів у соусі. The utility model is based on the task of creating red sauce with kumquat by adding kumquat and water-alcohol infusion from the kumquat peel, which is not heatable, and allows to increase the redox properties of the product and will help to increase the immunity of the human body, increase its resistance to the body and increase its resistance to the body. environmental factors, improve metabolism, positively affect the cardiovascular system, increase the content of minerals and vitamins in the sauce.