Перегляд за Автор "Верченко, Михайло Дмитрович"
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання натуральних барників у виробництві варених ковбас(2019) Верченко, Михайло Дмитрович; Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана АнатоліївнаОдним з важливих показників для м'ясопродуктів вважається їх забарвлення. Тому для багатьох виробників стає актуальним питання виготовлення м'ясної продукції з привабливими колірними характеристиками для споживача. One of the important indicators for meat products is their color. Therefore, for many manufacturers, the issue of manufacturing meat products with attractive color characteristics for the consumer becomes relevant.Документ Використання продуктів переробки зернових у м`ясо-рослинних напівфабрикатах(2020) Верченко, Михайло Дмитрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Галенко, Олег ОлександровичМетою роботи є наукове обгрунтування та розробка технології виготовлення нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням нетрадиційної сировини. Об’єктом досліджень було вибрано яловичину, свинину, баранину, куряче м’ясо та рослинні добавки. The purpose of the work is the scientific justification and development of the technology for the production of new types of meat and vegetable semi-finished products using non-traditional raw materials. Beef, pork, lamb, chicken and plant supplements were selected as the object of research.Документ Використання рослинних збагачувачів у технології паштетів оздоровчого призначення(2021) Верченко, Михайло Дмитрович; Топчій, Оксана АнатоліївнаМетою роботи є розробка технології паштету оздоровчого призначення на основі низькохолестеринової м’ясної сировини, зокрема курятини, з додаванням біологічно активних рослинних інгредієнтів. The aim of the work is to develop the technology of pate for health purposes based on low-cholesterol meat raw materials, in particular chicken, with the addition of biologically active plant ingredients.Документ Виробництво посічених напівфабрикатів харчування дітей шкільного віку(2019) Верченко, Михайло Дмитрович; Топчій, Оксана АнатоліївнаДослідження структури харчування дітей шкільного віку підтверджують низьку енергетичну цінність раціонів, дефіцит білка, деяких незаміннихамінокислот, вітамінів, макро- і мікроелементів та надлишок вуглеводів і жирів.Документ Вплив рослинних збагачувачів на мікроструктуру м'ясних паштетів(2022) Верченко, Михайло Дмитрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Петрина, Алла БогданівнаДокумент Дослідження впливу рослинних збагачувачів на мікроструктуру м`ясних паштетів(2022) Верченко, Михайло Дмитрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Петрина, Алла БогданівнаДокумент Ефективність використання рослинної сировини для збагачення м'ясних хлібів(2021) Верченко, Михайло Дмитрович; Карпович, Микита Віталійович; Топчій, Оксана АнатоліївнаЗапропоновано технологію одержання м’ясних хлібів з використанням білково- вуглеводної композиції на основі молочного білку та клітковини, в результаті чого стабілізуються реологічні характеристики фаршу та покращуються органолептичні показники. The technology of obtaining meat loaves using a protein-carbohydrate composition based on milk protein and fiber is proposed, as a result of which the rheological characteristics of minced meat are stabilized and the organoleptic indicators are improved.Документ Удосконалення технології м'ясних продуктів шляхом використання комплексу збагачувачів біологічної цінності(2021) Верченко, Михайло Дмитрович