Перегляд за Автор "Веселовська, Таїсія Євгеніївна"
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями(2012) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Веселовська, Таїсія ЄвгеніївнаНаведено результати досліджень дисперсного складу порошку яблучних вичавок, висушених інфрачервоним випромінюванням.Документ Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями(2010) Студзінська, Марина Олександрівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Веселовська, Таїсія Євгеніївна; Малежик, Іван ФедоровичДокумент Дослідження мікрофлори концентрату квасного сусла(2012) Косоголова, Людмила Олексіївна; Гаркава, Катерина Григорівна; Сіленко, В. В.; Решетняк, Людмила Расуловна; Веселовська, Таїсія ЄвгеніївнаВ статті наведено результати вивчення видового складу інфікуючої мікрофлори концентрату квасного сусла. The species composition of microflora infecting kvass wort concentrate is presented in this study.Документ Дослідження порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями(2009) Третякова, О. М.; Дубковецький, Ігор Володимирович; Веселовська, Таїсія Євгеніївна; Малежик, Іван ФедоровичДокумент Дослідження процесу сушіння шкурок і насіння яблучних вичавок інфрачервоними променями(2011) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Веселовська, Таїсія ЄвгеніївнаНаведено результати досліджень зневоднення шкурок і насіння яблучних вичавок інфрачервоним випромінюванням.Документ Комплексні ферментні препарати для виробництва спирту(2011) Косоголова, Людмила Олексіївна; Веселовська, Таїсія Євгеніївна; Селенко, В. О.; Решетняк, Людмила РасуловнаПроведено порівняння ефективної дії амілолітичних ферментних препаратів у виробництві спирту. A comparison of the effective action of amylolytic enzyme preparations in the production of alcohol was conducted.Документ Розробка сушарки з терморадіаційним енергопідведенням(2008) Малежик, Іван Федорович; Дубковецький, Ігор Володимирович; Веселовська, Таїсія ЄвгеніївнаНаведено результати досліджень зневоднення яблучних вичавок інфрачервоним випромінюванням.Документ Інтенсифікація сушіння яблучних вичавок та удоско- налення процесів їх промислового використання(2010) Веселовська, Таїсія ЄвгеніївнаДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спе- ціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фар- мацевтичних виробництв. - Національний університет харчових технологій, Київ, 2010. Дисертаційна робота присвячена дослідженню фізико-хімічних властивос- тей та структурних особливостей яблучних вичавок як об’єкту сушіння, експери- ментальному дослідженню кінетики процесу сушіння яблучних вичавок при тер- морадіаційному енергопідведенні, розробленню найбільш ефективної конструкції ІЧ-сушарки. Thesis to pursue a scientific degree of Candidate of Technical Sciences in specialty 05.18.12 – processes and equipment of food, microbiological and pharmaceutical productions. – National University of Food Technologies, Kyiv, 2010. The thesis is dedicated to the study of physical and chemical properties and structural peculiarities of apple pomace as a drying subject, to experimental research of kinetic properties of apple pomace drying with electric radiant heating, and to develop the most efficient design of IR-dryer.