Перегляд за Автор "Грабаровський, Андрій Володимирович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Ковбаса варена "Білкова червона"(2016) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Барановський, Сергій Юрійович; Грабаровський, Андрій Володимирович; Фурсік, Оксана ПетрівнаКовбаса варена, яка містить яловичину жиловану другого сорту, свинину жиловану напівжирну, куряче м'ясо, меланж, сіль, цукор, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, воду. Додатково містить борошно пшеничне І сорту, функціональну харчову композицію (соєвий ізолят, гуарову і ксантанову камедь), часник сушений мелений, фосфат та нітрит натрію. Cooked sausage that contains beef trimmed second grade, pork trimmed bold, chicken, egg, salt, sugar, black pepper, allspice, ground and water. Additionally contains wheat and varieties, functional food composition (soy isolate, guar and xanthan gum), dried garlic powder, phosphate and sodium nitrite.Документ Консерва «Гуляш з соєвим текстуратом» (Патент на корисну модель № 127272)(2018) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Мигаль, Артем Юрійович; Грабаровський, Андрій ВолодимировичКорисна модель належить до харчової промисловості, зокрема виробництва м'ясних та м'ясовмісних консервів. В основу корисної моделі поставлена задача – розробити рецептуру консерви гуляш, збагачених клітковиною, для збільшення харчової цінності, зменшити кількість холестерину і насичених жирних кислот. Консерва містить яловичину знежиловану І сорту, цибулю ріпчасту пасеровану, жир свинячий топлений для соусу та бланшування, борошно пшеничне, сіль кухонну, цукор, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, лавровий лист, соєвий гуляш, окару, бульйон від варіння кісток, олію соняшникову. The utility model belongs to the food industry, in particular the production of canned meat and meat. The basis of the utility model is the task - to develop a recipe for canned goulash, enriched with fiber, to increase the nutritional value, reduce the amount of cholesterol and saturated fatty acids. Canned food contains skimmed beef of the 1st grade, stewed onion, ghee for sauce and blanching, wheat flour, table salt, sugar, ground black pepper, ground allspice, bay leaf, soy goulash, ocar, bone marrow broth.Документ Консерви других страв в соусі (Патент на корисну модель № 119280)(2017) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Бойченко, Марія Станіславівна; Грабаровський, Андрій Володимирович; Зубаха, Ірина СергіївнаКорисна модель належить до харчової промисловості, зокрема виробництва м'ясних та м'ясовмісних консервів. В основу корисної моделі поставлена задача – розробити рецептуру консервів других страв в соусі, збагачених каротинами, підйому рівня тиреоїдних гормонів, нормалізувати кислотність в організмі людини, підвищити засвоюваність цих продуктів. The utility model belongs to the food industry, in particular the production of canned meat and meat. The basis of the utility model is the task - to develop a recipe for canned main dishes in a sauce enriched with carotene, raising the level of thyroid hormones, normalize the acidity in the human body, increase the digestibility of these products.Документ Соус на основі окари для продуктів тривалого зберігання (патент на корисну модель № 127273)(2018) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Ришканич, Роман Олександрович; Грабаровський, Андрій ВолодимировичВ основу корисної моделі поставлена задача - розробити рецептуру соусу, збагаченого клітковиною, цінними мікроелементами, а також для збільшення харчової цінності. The goal of the utility model is to develop a recipe for the sauce, enriched with fiber, valuable microelements, as well as for increasing the nutritional value.