Перегляд за Автор "Кочура, Н. М."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробів(2000) Волощук, Галина Іванівна; Кочура, Н. М.; Волкова, Галина Анатоліївна; Юрчак, Віра ГаврилівнаПоказано переваги впливу високодисперсних овочевих та ягідних порошків порівняно з крупнодисперсними. Вивчено вплив дисперсності овочевих порошків на процеси замісу тіста та пресування макаронних виробів. It was shown advantages of the influence fine-grained vegetable and berry powders in comparison with large-grained. It was studied the dispersion of powders on processes mixing of the dough and pressing of macaroni products.Документ Вплив овочевих порошків на кінетику і режими сушіння макаронних виробів(1999) Волощук, Галина Іванівна; Кочура, Н. М.; Юрчак, Віра ГаврилівнаДосліджено стан вологи в сирих макаронних виробах з овочевими порошками. Вивчено вплив овочевих порошків на процес сушіння макаронних виробів. Рекомендовані режими сушіння макаронних виробів з овочевими порошками. It was researched the state of water in raw macaroni products with vegetable powders. It was studied the influence of powders on the drying process of macaroni products. Drying conditions of macaroni products with vegetable powders were recommended.Документ Технологічні властивості макаронного тіста з овочевими добавками(1999) Волощук, Галина Іванівна; Кочура, Н. М.; Юрчак, Віра ГаврилівнаДосліджено властивості макаронного тіста з овочевими порошками: крихтуватість, міцність, швидкість пресування. Встановлено зростання крихтуватості, пластичності тіста та швидкості пресування виробів, що позитивно впливає на якість продукції. The properties of macaroni dough with vegetable powders: friability, strength, speed of the pressing were investigated. It was established, that the friability, the plasticity of the dough and the speed of pressing were increased. These facts have a positive effect on the quality of macaroni products.Документ Шляхи підвищення якості макаронних виробів(1999) Волощук, Галина Іванівна; Кочура, Н. М.; Юрчак, Віра ГаврилівнаДосліджено вплив високодисперсних та крупнодисперсних овочевих порошків на якість макаронних виробів, властивості тіста та клейковини. Показано, що ефективніше використовувати високодисперсні порошки.