Перегляд за Автор "Махоніна, Марина Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив добавки з насіння льону на структуру та консистенцію вершкового масла(2009) Махоніна, Марина Юріївна; Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара ОлексіївнаДосліджено вплив добавки з насіння льону на структуру та консистенцію вершкового масла. The effect of flax seed additive on the structure and consistency of butter was investigated.Документ Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового масла(2007) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна; Махоніна, Марина Юріївна; Шпачук, Людмила ВолодимирівнаВказана доцільності використання порошків із моркви виготовлених різними способами сушіння при виробництві масла способом збагачення. Вказано вплив порошків на твердість збагаченого масла та показник витікання рідкого жиру. The authors is shown the feasibility of using carrot powder in the manufacture of butter enrichment method. Specified influence on structural indicators powders butter.Документ Вплив лляної олії на формування мікроструктури суспензії добавки із насіння льону(2011) Махоніна, Марина Юріївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНа кафедрі технології молока і молочних продуктів Національного університету харчових технологій розроблено новий вид вершкового масла оздоровчого призначення з добавкою із насіння льону, яка вноситься в масло у вигляді її суспензії в маслянці. At the Department of Technology of milk and milk products of National University Food Technology developed a new type of butter with the addition of flaxseed, which is brought into the butter in the form of a suspension.Документ Дисперність плазми у вершковому маслі з добавкою із насіння льону(2010) Махоніна, Марина Юріївна; Рашевська, Тамара Олексіївна; Українець, Анатолій ІвановичДосліджено дисперсність плазми у вершковому маслі з добавкою із насіння льна. It was research the plasma dispersionin butter with flax seed.Документ Жирова фаза мікроструктури суспензіїї добавки із насіння льону(2011) Махоніна, Марина Юріївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаРозроблено новий вид вершкового масла з добавкою із насіння льону та технологію отримання високодисперсної добавки, яка вноситься у масло у вигляді суспензії у маслянці. Суспензію добавки насіння із льону вивчали у звичайному світлі "на проходження" та у поляризованому.Встановлено, що лляна олія суттєво впливає на мікроструктуру суспензії добавки із насіння льону.Документ Перспективи використання насіння льону як багатокомпонентної системи для харчування і оздоровлення(2009) Махоніна, Марина Юріївна; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана МиколаївнаОбґрунтовано доцільність використання насіння льону у технології виготовлення нового виду вершкового масла. Досліджено мікроструктуру водної суспензії насіння льону. The expediency of using flax seeds in the production of new butter. The microstructure of of an aqueous suspension flax seeds.Документ Спосіб виробництва вершкового масла з наповнювачем (Патент на винахід № 95297)(2011) Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Махоніна, Марина ЮріївнаДані досліджень показали, що внесення суспензії добавки з насіння льону в процесі механічної обробки пласта масла дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властивос-тями, а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of suspension of flax seed supplements during machining oil reservoir provides a product with curative properties and improved consistency.