Перегляд за Автор "Нечаєв, Олександр Леонідович"
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Креативність персоналу як необхідна якість формування соціального капіталу(2013) Буковинська, Марія Петрівна; Нечаєв, Олександр ЛеонідовичВ статті розглянуто необхідність формування креативності персоналу, що забезпечить певний рівень соціального капіталу та конкурентоспроможності організації. Сьогодні під впливом третьої промислової революції зароджується нове суспільство, в основі, якого — інтелект, інтерес і інформація. В новому суспільстві не праця в своїй безпосередній формі, а розум, наука, креативність персоналу стає головним джерелом суспільного добробуту. The necessity of creative personnel who will provide the certain level of social capital and competitiveness of organization is considered in the article. Today, the new society is being formed due to the third industrial revolution, which is based on such notions as intellect, interest and information. In this society, the main source of public welfare is not grounded on labor in the direct form. Now the most important vehicles are mind, science and the creativity of personnel.Документ Методичні підходи до оцінки інноваційного потенціалу промислових підприємств(2004) Нечаєв, Олександр ЛеонідовичУ статті розглянуто методику та критерії оцінки інноваційного потенціалу промислових підприємств. Наведено показники які дозволяють охарактеризувати ефективність управління інноваційною діяльністю. The article deals with the methods and criteria for assessing the innovation potential of industrial enterprises. The figures that allow to characterize the efficiency of innovation.Документ Направленість розвитку економічної діяльності в Україні(2013) Марченко, Валентина Миколаївна; Нечаєв, Олександр ЛеонідовичУ статі досліджено основні показники розвитку економіки, тенденції її структурних змін, результати інноваційної діяльності та зміни рівня зайнятості, які є результатом реалізації економічної політики України. This paper investigates the main indicators of economic trends of structural change, the results of innovation and change in the level of employment that are the result of the economic policy of Ukraine.Документ Обґрунтування класифікації інновацій(2002) Нечаєв, Олександр ЛеонідовичВ статті наведено класифікацію інновацій з огляду на до певних явищ, процесів, товарів тощо. Запропонована класифікація має практичне значення для створення системи управління інноваціями. The article describes the classification of innovation due to certain events, processes, products and more. The classification is of practical importance for the creation of innovation management.Документ Теоретико-методологічні засади здійснення інноваційної діяльності підприємства(2003) Нечаєв, Олександр ЛеонідовичСтаття присвячена розгляду теорії та методології діяльності підприємства в інноваційній сфері. Містить рекомендації щодо оцінки ефективності інноваційних проектів і формування інноваційної стратегії підприємства. The article is devoted to the theory and methodology of the company in the area of innovation. Provides guidance on the evaluation of innovative projects and the formation of an innovative business strategy.Документ Теоретичні основи до аналізу активізації інноваційного потенціалу(2010) Нечаєв, Олександр ЛеонідовичРозглянуто теоретичні підходи до індексно-матричної моделі аналізу активізації інноваційного потенціалу. Доведено необхідність комплексного підходу до аналізу активації інноваційного потенціалу. Theoretical approaches to index-matrix model analysis of active innovation potential. The necessity of a comprehensive approach to analyzing activate innovation potential.Документ Удосконалення технології рибних снеків на основі лосося зі зменшеним вмістом солі(2019) Соловей, Олена Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Нечаєв, Олександр ЛеонідовичВ роботі розглянуто проблеми раціонального використання рибних відходів лосося. В результаті дослідів запропоновано виробництво рибних снеків з низьким вмістом кухонної солі за рахунок додавання пряно ароматичних приправ, що дозволить зменшити навантаження на нирки і серцево-судинну систему. The paper deals with the problems of rational use of salmon fish waste. As a result of experiments the production of fish snacks with a low content of salt by the addition of spicy aromatic seasonings is proposed, which will reduce the load on the kidneys and the cardiovascular system.Документ Фінансові можливості активізації інноваційного потенціал у і підвищення продуктивності за допомогою матричного підходу(2010) Нечаєв, Олександр ЛеонідовичУ статті розглянуте практичне застосування індексно-матричної моделі на підприємствах харчової промисловості. The article dealt with the practical application of index-matrix model in the food industry.