Перегляд за Автор "Орлов, Леонід Олексійович"
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів(1994) Орлов, Леонід Олексійович; Яровий, Володимир Леонідович; Янковий, Микола ГригоровичНаведено основні формули для визначення реологічних характеристик м'ясного фаршу. Висвітлено особливості формування м'ясних хлібів під тиском. Обгрунтовано висновки про основні структурно-механічні властивості фаршу, від яких залежить якість готового продукту.Документ Дослідження гідродинаміки і кінетики тепло- та масообмінних процесів розпилювального і сушіння молочної сироватки(2002) Вересоцький, Юрій Іванович; Орлов, Леонід Олексійович; Бодров, Віктор СеменовичРозглянуто та проаналізовано результати експерементів розпилювального сушіння молочної сироватки .Запропановано критеріальні рівняння гідродинаміки та кінетики тепло маособміну одиничної краплі та потоку краплин. Considered and analyzed the results of experiments spray drying whey. Proposed the criterion equations of hydrodynamics and kinetics of heat maosobminu single drop and flow dropsДокумент Ефективність використання антиадгезійного покриття форм для виробництва м'ясних хлібів(1994) Орлов, Леонід Олексійович; Яровий, Володимир Леонідович; Янковий, Микола ГригоровичНаведено аналіз використання антиадгезійного покриття форм при виробництві м'ясних хлібів. Висвітлено його переваги та недоліки. Обгрунтовано залежність сили адгезії від реологічних властивостей фаршу.Документ Зміна стану води в харчових кристалічних продуктах в процесі їх висушування(1986) Манк, Валерій Веніамінович; Орлов, Леонід Олексійович; Литвиненко, Анатолій МихайловичМетодом ЯМР вивчена зміна стану води в складі харчових продуктів – лимонній кислоті і рафінованій глюкозі в процесі їх сушки та визначена кількість вільної і кристалогідратної води.Документ Класифікація методів формування харчових продуктів і обладнання для проведення процесів формування(2007) Мирончук, Валерій Григорович; Гулий, Іван Степанович; Пушанко, Микола Миколайович; Орлов, Леонід Олексійович; Українець, Анатолій Іванович; Лісовенко, Олексій Тимофійович; Таран, Віталій Михайлович; Гуцалюк, Валерій Михайлович; Яровий, Володимир Леонідович; Литовченко, Ігор Миколайович; Парахоня, Андрій МиколайовичРозглянуто теоретичні основи технологічних процесів в переробній і харчовій галузі. Приводиться призначення, будова, принцип дії та та основні розрахункові залежності типового технологічного обладнання, згрупованого за технологічними ознаками.Документ Підвищення ефективності роботи машини для формування м'ясних хлібів(1994) Орлов, Леонід Олексійович; Яровий, Володимир Леонідович; Янковий, Микола ГригоровичНаведено результати досліджень основних напрямків підвищення ефективності роботи формувальної машини, викладено раціональні величини вакуумування фаршу та його нагнітання в форми.Документ Розпилювальна сушильна установка для рідких харчових продуктів (Деклараційний патент № 47815)(ДП "Український інститут промислової власності", 2002) Орлов, Леонід Олексійович; Вересоцький, Юрій Іванович; Гнатенко, Микола АндрійовичРозпилювальна сушильна установка для рідких продуктів включає корпус, розпилювальний пристрій, кільцевий повітровід, підвідні труби для продукту і теплоносія, підтримуючу решітку, розвантажувальний патрубок з турнікетом, калорифер, циклони і вентилятори. Spray dryer for liquid products includes a body spray device, an annular duct, lead-pipe product and coolant support grate, unloading pipe with a turnstile, heater, cyclones and fans.Документ Розприскова сушильна установка для рідких продуктів (Патент № 33457)(ДП "Український інститут промислової власності", 2001) Орлов, Леонід Олексійович; Вересоцький, Юрій ІвановичВинахід відноситься до техніки сушіння рідких продуктів. Він може бути використаний в хімічній, харчовій, фармацевтичній і інших галузях промисловості. The invention relates to engineering of drying liquid products. It can be used in chemical, food, pharmaceutical and other areas of industry.