Перегляд за Автор "Патичук, Вадим Петрович"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження впливу рецептурних компонентів кулінарного напівфабрикату для перших страв на температуру клейстеризації крохмалів(2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаВ статті наведено результати досліджень впливу жиру та поверхнево-активних речовин на показники клейстеризації крохмалів. The article presents the results of investigations of the influence of fat and surfactants on the indicators of starch gelling.Документ Дослідження емульгуючої здатності крохмалів для кулінарного напівфабрикату пюреподібних перших страв(2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій ВолодимировичВ статті наведено результати досліджень емульгуючої здатності нативних та модифікованих видів крохмалів. The article presents the results of studies on the emulsifying capacity of native and modified starch species.Документ Перспективи використання кулінарних напівфабрикатів у технології перших страв(2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаВ статті розглянуто переваги використання кулінарних напівфабрикатів у технології перших страв. The article considers the advantages of using culinary semi-finished products in the technology of the first dishes.Документ Спосіб виробництва супу-пюре з печінки (Деклараційний патент на корисну модель № 112243)(2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Василенко, Вікторія Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій МихайловичСпосіб виробництва супу-пюре з печінки (Деклараційний патент на корисну модель № 112243). The method of manufacturing puree soup with liver (Patent for utility model number 112243).Документ Спосіб виробництва супу-пюре з рослинної сировини (Деклараційний патент на корисну модель № 112242)(2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Василенко, Вікторія Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій МихайловичСпосіб виробництва супу-пюре з рослинної сировини (Деклараційний патент на корисну модель № 112242). The method of manufacturing soup Cream of vegetable raw materials (Patent for utility model number 112242).Документ Функционально-технологический потенциал структурообразователей в технологии полуфабрикатов для первых блюд(2016) Пушка, Ольга Сергеевна; Гавриш, Андрей Владимирович; Немирич, Александра Владимировна; Патичук, Вадим Петрович; Василенко, Виктория Сергеевна; Ищенко, Татьяна ИвановнаОпределены коэффициент водопоглощения, влагоудерживающая, жироудерживающая, эмульгирующая способности картофельного крахмала и модифицированных крахмалов с восковидной кукурузы фирмы «Ingredion», Германия ― Termflo, Thermteх. Исследовано вязкость и температуру клейстеризации модельных систем крахмалов для кулинарного полуфабриката супов-пюре. Determined coefficient of water absorption, water-holding, zhirouderzhivayuschaya, emulsifying ability of potato starch and modified starches from waxy maize firm «Ingredion», Germany - Termflo, Thermteh. Studied viscosity and gelatinization temperature of starches model systems for cooked food puree soups.