Перегляд за Автор "Півторацька, Ангеліна Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз сучасного стану та визначення напрямів удосконалення технології сиркових паст(2023) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Півторацька, Ангеліна АнатоліївнаВиробництво сиркових паст, що є джерелом легкозасвоюваного повноцінного молочного білка, вітамінів, мінеральних речовин тощо є основним завданням основ і принципів створення продуктів нового виду із заданою поживною цінністю та високими органолептичними властивостями.Документ Аналіз сучасного стану та перспективи удосконалення кисломолочних продуктів із застосуванням рослинної сировини(2024) Півторацька, Ангеліна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаПоєднання кисломолочної і овочевої основи дозволить отримати продукт з високими споживчими властивостями, та покращити структури харчування населення шляхом розширення асортименту кисломолочних продуктів комбінованого молочно-рослинного складу без додавання цукруДокумент Вивчення впливу модифікованих крохмалів на в’язкісношвидкісні показники молочно-овочевих паст(2023) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Півторацька, Ангеліна АнатоліївнаДоведено доцільність застосування модифікованих картопляних крохмалей LYCKEBY Volume С Е1420 і Microlys 52 Е1442 у складі кисломолочних паст, що забезпечує структурування сумішей у межах рекомендованих значень ефективної в'язкості та підвищує їхню тиксотропну здатність.Документ Молочно-овочеві пасти — продукт збалансованого і дієтичного дитячого харчування(2023) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Півторацька, Ангеліна АнатоліївнаРозробка нових видів кисломолочних молочно-овочевих паст є перспективним напрямком виробництва кисломолочних продуктів. Поєднання кисломолочної і овочевої основи дасть змогу отримати продукт з високими споживчими властивостями та покращити структури харчування дітей шляхом розширення асортименту кисломолочних продуктів комбінованого молочно-рослинного складу без додавання цукру.Документ Розробка нового виду кисломолочної молочно-овочевої пасти(2023) Півторацька, Ангеліна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаКисломолочні продукти займають вагоме місце у раціоні харчування всіх верств населення. Це обумовлюється їх високою харчовою цінністю (джерело легкозасвоюваного повноцінного молочного білка, вітамінів, мінеральних елементів) та дієтичними властивостями. Світ змінюється, як змінюються і смакові вподобання людства. У сучасному світі саме споживачі диктують тенденції ринку, зокрема, і молочного.Документ Розробка нового виду кисломолочної пасти з рослинними наповнювачами(2024) Півторацька, Ангеліна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаКисломолочні продукти за своїм складом і властивостями відносять до найцінніших і найважливіших продуктів харчування. Сучасні тенденції здорового харчування вимагають від виробників галузі розробку і впровадження у виробництва продуктів: з корегованим хімічним складом, зниженою калорійністю, підвищеною біологічною цінністю, функціонального, оздоровчого та дієтичного призначення. З огляду на дефіцит білку та надлишку легкозасвоюваних вуглеводів у раціоні харчування сучасної людини, виникає необхідність покращення структури харчування населення за рахунок розширення асортименту кисломолочних продуктів без цукру, шляхом комбінування молочної і рослинної сировиниДокумент Спосіб виробництва кисломолочно-овочевої пасти(2024) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Півторацька, Ангеліна АнатоліївнаСпосіб виробництва кисломолочно-овочевої пасти передбачає складання суміші з кисломолочного сиру та структуроутворювача, перемішування суміші, теплову обробку, охолодження, фасування та до охолодженняДокумент Сучасні тенденції виробництва кисломолочних молочноовочевих паст(2023) Півторацька, Ангеліна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаНа кафедрі технології молока і молочних продуктів НУХТ розроблені рецептури нових видів кисломолочних молочно-овочевих паст. Для кисломолочної основи використовували нежирний сир кисломолочний і йогурт. В якості наповнювачів запропоновано використовувати поліфункціональну рослинну овочеву сировину (буряк і чорнослив), яка виконує барвну функцію - за рахунок наявності у ній натуральних пігментів та структуруючу -, за рахунок наявності в ній харчових волокон (клітковина, пектинові речовини).Документ Сьогодення і перспективи виробництва якісних молочних продуктів(2022) Півторацька, Ангеліна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаВарто зазначити, що молоко та молочні продукти мають стати одним із векторів гарантій продовольчої безпеки України та світу, а отже, громади і держави мають збільшити закупівлі вітчизняної молочної продукції. А модернізація виробничих потужностей, виробництва інноваційних молочних продуктів, комплексна переробка сировини та глобальний перехід на високі міжнародні молочні стандарти допоможе українським виробникам швидше інтегруватися на міжнародних ринках.