Перегляд за Автор "Суха, Ірина Василівна"
Зараз показуємо 1 - 17 з 17
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Важливість гармонізації національних стандартів на молочну продукцію до міжнародних вимог(2007) Суха, Ірина ВасилівнаДокумент Вибір привабливих сегментів для забезпечення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств(2009) Суха, Ірина ВасилівнаРозглянуто переваги підприємств з диверсифікованою ринковою позицією та спеціалізованих підприємств, обґрунтовано доцільність вибору декількох ринкових сегментів для забезпечення ефективної роботи підприємства на ринку. Advantages of different types of enterprises are considered. Expedience of marketing segments choice for providing the effective activity of enterprises is grounded.Документ Вибір стратегій для забезпечення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості(2008) Суха, Ірина ВасилівнаУ дисертаційній роботі досліджено теоретичні та прикладні аспекти забезпечення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств. На основі узагальнення теоретичного матеріалу визначено сутність понять конкуренція, конкурентоспроможність підприємства, організаційно-економічний механізм забезпечення конкуренто-спроможності молокопереробних підприємств, стратегія, маркетингова конкурентна стратегія. Систематизовано існуючі підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств. Розроблено методику вибору привабливих для розвитку певним підприємством сегментів. Визначено підходи до формування набору маркетингових конкурентних стратегій із врахуванням цілей підприємства, його потенційних можливостей, зміни зовнішнього середовища, прогнозу розвитку ринкових сегментів. Запропоновано використання комбінації методик оцінки конкурентоспроможності для переконання у правильності вибору сегментів. The dissertation researches the theoretical and applied aspects of providing the competitiveness of dairy processing enterprises. The essence of competition concepts: competitiveness of enterprises, organizationally and economic mechanism of providing the competitiveness of dairy processing enterprises, strategy, marketing competition strategy are determined on the basis of generalization of theoretical material. Existent approaches to the estimation of competitiveness of enterprises are systematized. The method of attractive choice for the development by the certain enterprise of segments is developed. Defined the approaches to forming the set of marketing competition strategies, taking into account the aims of enterprise, its potential possibilities, change of external environment prediction of the development of market segments. The use of combination of estimation methods of competitiveness is offered for persuasion in the rightness of choice of segments.Документ Вплив конкурентоспроможності торгових марок на конкурентні позиції молокопереробних підприємств в сегменті питного молока(2009) Суха, Ірина ВасилівнаЗапропоновано методику інтегральної оцінки конкуренто¬спроможності торгових марок. Проведено дослідження популярності торгових марок підприємств молочної промисловості в сегменті питного молока та визначено найбільш конкурентоспроможні із них. The method of integral estimation of trade marks' competitiveness is proposed. Competitiveness of trade marks of dairy enterprises in the milk segment is researched. The most popular trade marks are determined.Документ Значення конкурентоспроможності в сучасних умовах господарювання(2006) Суха, Ірина ВасилівнаДокумент Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» напряму підготовки 0.917 «Харчові технології та інженерія»(2010) Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Мостенська, Тетяна Леонідівна; Драган, Олена Іванівна; Бойко, Ірина Анатоліївна; Суха, Ірина ВасилівнаМетодичні вказівки розроблені з метою формування у студентів знань, здібностей та практичних навичок в управлінні діяльністю на підприємствах м'ясопереробної промисловості.Документ Організаційно-економічний механізм управління конкурентоспроможністю молокопереробних підприємств(2007) Суха, Ірина ВасилівнаДокумент Організаційно-економічний механізм управління конкурентоспроможністю молокопереробних підприємств(2007) Суха, Ірина ВасилівнаВ статті розглянуто трактування понять механізм та організаційно-економічний механізм. На основі узагальнення існуючих точок зору та підходів до їх визначення сформовано авторське розуміння категорійного апарату. Представлено алгоритм реалізації дії організаційно-економічного механізму управління конкуренто¬спроможністю підприємств. Визначено взаємодію складових організаційно-економічного механізму та їх вплив на підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств. It is researched the conception of the mechanism and organizational economic mechanism. It is given author's understanding of these categories. It is formed the realization algorithm of the organizational economic mechanism of management of enterprises' competitive competence. It is researched the interaction of components of organizational economic mechanism and their influence on raising competitive competence of enterprises.Документ Пропозиції по покращенню роботи молокопереробної галузі на етапі підготовки до вступу у СОТ(2008) Суха, Ірина ВасилівнаВ статті розглянуто першочергові завдання, які стоять перед молокопереробним комплексом на етапі підготовки до вступу в СОТ. Здійснено порівняння якісних показників молока-сировини в Україні та розвинених країнах світу. The main tasks of improvement the position of dairy industry before joining to WTO are considered. A comparison of the Ukrainian and world standards of quality indexes of milk is given.Документ Пропозиції по покращенню роботи молокопереробної галузі перед вступом до СОТ(2007) Суха, Ірина ВасилівнаДокумент Світовий ринок молока і молочних продуктів(2004) Суха, Ірина ВасилівнаДокумент Системне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної і молочної промисловості України(2010) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Драган, Олена Іванівна; Суха, Ірина ВасилівнаУ монографії досліджені та узагальнені теоретико- методологічні підходи до забезпечення конкурентоспроможності підприємств, проаналізовані сучасний стан і проблеми розвитку підприємств м'ясної і молочної промисловості України та запропоновані напрямки щодо підвищення їх конкурентоспроможності на вітчизняному ринку м'ясо-молочної продукції. Монографія розрахована для фахівців харчової і переробної промисловості, студентів економічних спеціальностей, магістрів, аспірантів, науковців навчальних закладів та наукових установ відповідного профілю, хто цікавиться актуальними проблемами забезпечення конкурентоспроможності підприємства. The book explored and summarizes the theoretical-methodological approaches to ensuring the competitiveness of enterprises, analyzed a modern condition and problems of development of the enterprises of the meat and dairy industry of Ukraine and proposed the ways of improving their competitiveness on the domestic market of dairy and meat products. The monograph is intended for specialists of the food and processing industry, еconomics students, masters, post-graduate students, scientific workers of educational establishments and scientific institutions of a corresponding profile, who is interested in current problems of maintenance of competitiveness of the enterprise.Документ Стратегічний розвиток - основа формування конкурентоспроможності підприємства(2005) Суха, Ірина ВасилівнаДокумент Сучасний стан сировинної бази та тенденції розвитку ринку молока та молокопродуктів в Україні(2007) Суха, Ірина ВасилівнаВ статті розглянуті питання сучасного стану сировинної бази молокопереробних підприємств. Визначені основні напрямки розвитку галузі, перспективи співпраці з розвиненими країнами світу. На основі узагальнення даних по галузі запропоновані шляхи покращення існуючого становища ринку молока та молокопродуктів України. ий. The article deals with the current state of the resource base of milk-processing enterprises. Main directions of the branch development, perspectives of cooperation with the developed countries. On the basis of generalization of data on industry suggests ways to improve the existing situation of the market of milk and dairy products of Ukraine.Документ Сучасні системи контролю якості продукції в молочній промисловості(2008) Суха, Ірина ВасилівнаДокумент Формування маркетингових конкурентних стратегій підприємств молокопереробної промисловості(2006) Суха, Ірина ВасилівнаДокумент Формування маркетингових конкурентних стратегій підприємств молокопереробної промисловості(2006) Суха, Ірина ВасилівнаРозглянуто значення стратегічного планування на підприємствах, проаналізовано конкурентні стратегії молокопереробних підприємств України. The meaning of strategic planning in the enterprises is considered. Competitive strategies of the dairy enterprises of Ukraine are analyzed.