Перегляд за Автор "Ткаченко, Таісія Павлівна"
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження впливу умов зберігання тістечок «Картопля» представлених в торгівельній мережі України(2020) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведенні дослідження 3 зразків тістечка «Картопля» торгової марки БКК, Fozzy і «ІБІС Кульнарний дім». Оцінено зовнішнього вигляду, форми, стану поверхні, коліру, смаку та запаху, а також масової частки вологи. В процесі зберігання для всіх зразків було відмічена втрати вологості з поверхні тістечок в результаті чого втрачались пластичні характеристики виробівДокумент Заходи захисту харчових продуктів від навмисного забруднення, саботажу та біотероризму(2021) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаОстаннім часом оператору ринку все більше зацікавлені впровадження систем, що дозволяють контролювати захист харчових продуктів, такою системою є ТАССР. Cистема ТАССР оцінює найбільш ймовірні загрози, до них належать: зловмисне забруднення харчового продукту; саботаж у ланцюгу поставок; застосування харчових продуктів і напоїв у терористичних цілях; шпигунство; підробка; кіберзлочиниДокумент Переваги від впровадження системи ТАССР для українських підприємств харчової промисловості(2021) Петруша, Оксана Олександрівна; Ткаченко, Таісія ПавлівнаВ Україні діє обов’язково впровадження системи НАССР для об’єктів харчової промисловості. Тому важливо розвиватися в напрямку виробництва безпечної продукції не тільки в технологічному ряду, але на етапах де може виникнути біотероризм, чим призвести до шкоди здоров’ю споживачу чи смертельним випадкам. In Ukraine, it is mandatory to implement the HACCP system for food industry facilities. Therefore, it is important to develop towards the production of safe products not only in the technological range, but also at the stages where bioterrorism can occur, which can lead to harm to consumer health or death.Документ Персонал харчового підприємства в системі запобігання випадків біотероризму та саботажу(2021) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПерсонал є запорукою належного функціонування та роботи підприємства, виробництва безпечної та якісної продукції. Тому підприємство повинно орієнтуватися на підбір персоналу та створити умови для якісної роботи працівників. Враховувати їх кваліфікаційні знання та вимоги до моральних, фізичних та фінансових умов. Для уникнення виникнення незадоволених працівників, що можуть спровокувати саботаж, шпигунство та біотероризм. Personnel is the key to the proper functioning and operation of the enterprise, as well as the production of safe and high-quality products. Therefore, the company should focus on recruitment and create conditions for high-quality work of employees. It should take into account their qualifications and requirements for moral, physical and financial conditions. To avoid the emergence of disgruntled employees who may provoke sabotage, espionage and bioterrorism.Документ Пористість хлібобулочних виробів – чи важливо це для споживачів?(2022) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведено соціологічне опитування про оцінку споживачем ріхних характеристик хлібобулочних виробів. У роботі встановлено важливість параметру пористості для більш старшого віку опитаних респондентів. The article conducts a sociological survey on consumer assessment of various characteristics of bakery products. The paper establishes the importance of the porosity parameter for older respondents.Документ Проблематика визначення пористості хлібобулочних виробів за допомогою програми ImageJ(2023) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Проведений аналіз основних перешкод до визначення пористості виробів з темнішим м'якишем від хліба з пшеничного борошна вищого сорту.Документ Удосконалення елементів GMP системи управління безпечністю тістечок «Картопля» для оператора ринку ТОВ «Київський БКК»(2020) Ткаченко, Таісія ПавлівнаДокумент Фальсифікація соків в Україні(2019) Ткаченко, Таісія Павлівна; Попова, Наталія ВікторівнаВ роботі викладена проблематика фальсифікації та актуальність розробки нових підходів до експертизи якості соків в Україні. The paper discusses the issues of falsification and the relevance of developing new approaches to juice quality expertise in Ukraine.