Перегляд за Автор "Хоменко, Олеся Михайлівна"
Зараз показуємо 1 - 14 з 14
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання грибів промислового вирощування у технології ковбасних виробів(2013) Гащук, Олександра Ізидорівна; Хоменко, Олеся МихайлівнаУ статті наведено результати досліджень по розробці рецептур варених і запечених ковбасних виробів, були досліджені і використані гриби промислового вирощування печериці, гливи, шиітаке. In article results of researches on development of compositions of cooked and baked sausage products, have been studied and used mushrooms industrial cultivation of mushrooms, oyster mushrooms, shiitake.Документ Розширення асортименту м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням м'яса механічного дообвалювання з птиці(2013) Гащук, Олександра Ізидорівна; Хоменко, Олеся МихайлівнаУ статті наведено результати досліджень по розробці рецептур м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням м'яса птиці механічного до обвалювання. In article results of researches on development of compositions meet-vegetable semi-finished products with the use of poultry meat to mechanical deboning.Документ Розширення асортименту мясо-рослинних напівфабрикатів на основі курячого м’яса механічного дообвалювання(2013) Хоменко, Олеся Михайлівна; Гащук, Олександра ІзидорівнаУ статті наведено результати досліджень удосконалення технології січених напівфабрикатів та доцільність використання курячого м’яса механічного дообвалювання і введення в рецептуру рослинної сировини. In article results of researches on improvement of technologies chopped semi-finished products, appropriateness of chicken meat to mechanical deboning and introduction into the recipe vegetable raw material.Документ Удосконалення технології виробництва м’ясо-рослинних напівфабрикатів із курячого м’яса механічного дообвалювання(2013) Хоменко, Олеся Михайлівна; Гащук, Олександра ІзидорівнаУ статті наведено результати досліджень удосконалення технології січених напівфабрикатів та доцільність використання курячого м’яса механічного дообвалювання і введення в рецептуру рослинної сировини. In article results of researches on improvement of technologies chopped semi-finished products, appropriateness of chicken meat to mechanical deboning and introduction into the recipe vegetable raw materialДокумент Фарш для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 86685)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся МихайлівнаЗадачею корисної моделі є створення фаршу для удосконалення якiсних та органолептичних показникiв продукту, i покращення засвоювання органiзмом. The aim is to create a useful model for improving stuffing qualitative and organoleptic indicators of product, i improve digestion of the organism.Документ Фарш для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 86686)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся МихайлівнаЗадачею корисної моделі є створення фаршу для удосконалення якiсних та органолептичних показникiв продукту, i покращення засвоювання органiзмом. The aim is to create a useful model for improving stuffing qualitative and organoleptic indicators of product, i improve digestion of the organism.Документ Фарш для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 86687)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся МихайлівнаЗадачею корисної моделі є створення фаршу для удосконалення якiсних та органолептичних показникiв продукту, i покращення засвоювання органiзмом. The aim is to create a useful model for improving stuffing qualitative and organoleptic indicators of product, i improve digestion of the organism.Документ Фарш для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 86690)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся МихайлівнаЗадачею корисної моделі є створення фаршу для удосконалення якiсних та органолептичних показникiв продукту, i покращення засвоювання органiзмом. The aim is to create a useful model for improving stuffing qualitative and organoleptic indicators of product, i improve digestion of the organism.Документ Фарш для виробництва кулінарних мясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на винахід № 106686 UA)(2014) Пешук, Людмила Васильевна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся МихайлівнаВинахід належить фаршу для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів, що містить м'ясо куряче механічного дообвалювання, меланж, крупу манну, цибулю ріпчасту свіжу, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, причому фарш додатково містить вівсяні пластівці і сочевицю гідратовану 1:3. The invention relates to minced meat for the production of culinary meat-vegetable semi-finished products, which contains mechanically ground chicken meat, melange, semolina, fresh onion, breadcrumbs, table salt, ground black pepper, and the minced meat additionally contains oat flakes and hydrated lentils 1:3.Документ Фарш для виробництва кулінарних мясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на винахід № 106687 UA)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся МихайлівнаВинахід належить до фаршу для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів, що містить м'ясо куряче механічного дообвалювання, меланж, крупу манну, цибулю ріпчасту свіжу, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, причому фарш додатково містить моркву варену і сочевицю гідратовану 1:3. The invention relates to minced meat for the production of culinary meat-vegetable semi-finished products, which contains mechanically deboned chicken meat, melange, semolina, fresh onion, breadcrumbs, table salt, ground black pepper, and the minced meat additionally contains boiled carrots and lentils hydrated 1:3.Документ Фарш для виробництва кулінарних мясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на винахід № 108002 UA)(2015) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся МихайлівнаВинахід належить до виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів, а саме фаршу, що містить м'ясо куряче механічного дообвалювання, меланж, крупу манну, цибулю ріпчасту свіжу, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, причому фарш додатково містить капусту тушковану і сочевицю гідратовану 1:3. The invention relates to the production of culinary meat-vegetable semi-finished products, namely minced meat, which contains mechanically deboned chicken meat, melange, semolina, fresh onion, breadcrumbs, table salt, ground black pepper, and the minced meat additionally contains stewed cabbage and lentils hydrated 1:3.Документ Фарш для виробництва кулінарних мясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на винахід № 108003 UA)(2015) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся МихайлівнаВинахід належить до виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів, зокрема фаршу, який містить м'ясо куряче механічного дообвалювання, картоплю варену, меланж, крупу манну, цибулю ріпчасту свіжу, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, причому фарш додатково містить сочевицю гідратовану 1:3. The invention relates to the production of culinary meat-vegetable semi-finished products, in particular minced meat, which contains mechanically deboned chicken meat, boiled potatoes, melange, semolina, fresh onion, breadcrumbs, table salt, ground black pepper, and the minced meat additionally contains lentils hydrated 1:3.Документ Фарш для виробництва кулінарних мясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на винахід № 108004 UA)(2015) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся МихайлівнаВинахід належить до виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів, а саме фаршу, який містить м'ясо куряче механічного дообвалювання, меланж, крупу манну, цибулю ріпчасту свіжу, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, причому фарш додатково містить грибну сировину та сочевицю гідратовану 1:3. The invention relates to the production of culinary meat-vegetable semi-finished products, namely minced meat, which contains mechanically deboned chicken meat, melange, semolina, fresh onion, breadcrumbs, kitchen salt, ground black pepper, and the minced meat additionally contains mushroom raw materials and lentils hydrated 1:3.Документ Фарш для виробництва кулінарних мясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 85739)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся МихайлівнаФарш для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів містить м'ясо куряче механічного дообвалювання, меланж, крупу манну, цибулю ріпчасту свіжу, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений та додатково-моркву варену і сочевицю гідратовану 1:3. The stuffing for the production of culinary meet-vegetable semi-finished products contains chicken mechanical doobvalyuvannya, melange, mannuyu cereals, fresh onion,dried crusts, table salt, black pepper and advanced-boiled carrots and lentils hydrated 1:3.