Перегляд за Автор "Цишевский, Володимир Григорович"
Зараз показуємо 1 - 14 з 14
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Зрушення у структурі власності хлібопекарської промисловості України(1997) Цишевский, Володимир Григорович; Пасічник, Володимир Григорович; Костюк, Володимир Купріянович; Крайнюченко (Форноляк), Ольга ФеодосіївнаРозглянуто приватизаційні процеси, що відбуваються у хлібопекарській промисловості. Were considered of the privatization processes that take place in bakery industry.Документ Організація та планування діяльності підприємств(2005) Цимбалюк, Людмила Георгіївна; Воїнова, Нонна Володимирівна; Костюк, Володимир Купріянович; Цишевский, Володимир Григорович; Кошелюк, Петро Олександрович; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Волохова, Нінель Антонівна; Сологуб, Олена Петрівна; Вовченко, Олександр Степанович; Ухналевський, Юрій Михайлович; Стахурський, Валерій Олександрович; Стахурська, Світлана Антонівна; Урукаєв, С. Є.; Страшинська, Лариса Володимирівна; Антошкіна, Лідія Іванівна; Безпалько, Олена Вікторівна; Бєлова, Тетяна Геннадіївна; Фадєєва, Олена Георгіївна; Костюк, Владимир Куприянович; Скригун, Наталія ПетрівнаНауково-методичний посібник «Організація та планування діяльності підприємств» є практичною розробкою нагальних питань управління діяльністю підприємств в умовах ринкової економіки.Структурно даний методичний посібник охоплює основні організаційні складові діяльності підприємства. З 22 розділів — 7 висвітлюють питання організації виробничого процесу і, зокрема, основного виробництва, виробничих потужностей та резервів їх використання, організації оплати праці, управління якістю продукції. Значна частка в підручнику відведена плануванню діяльності підприємства в ринкових умовах. Зокрема, це висвітлення ролі планування у соціально - орієнтованій ринковій економіці, бізнес планування, планування технічного і організаційного розвитку підприємства, його матеріально-технічного забезпечення, планування праці та заробітної плати, собівартості, фінансових показників, соціального розвитку та раціонального використання природних ресурсів і охорони природи. Scientific Manual "Organization and planning of enterprises' development is a practical pressing issues management of enterprises in the market ekonomiky.Strukturno this handbook covers the major organizational components of the enterprise. With 22 chapters - 7 cover the organization of the production process and in particular the primary production capacity and reserves their use of remuneration, quality management. Much of the textbook assigned the planning of enterprises in market conditions. In particular, it highlighted the role of planning in socially - oriented market economy, business planning, technical planning and organizational development of enterprise, its logistics, planning and wages, costs, financial performance, social development and sustainable use of natural resources and conservation .Документ Організація і планування виробництва(2006) Костюк, Володимир Купріянович; Воїнова, Нонна Володимирівна; Цимбалюк, Людмила Георгіївна; Цишевский, Володимир Григорович; Пішеніна, Тетяна ІллівнаУ посібнику узагальнено теоретичні положення раціональних методів орга¬нізації і планування виробництва; технічного та організаційного розвитку підприємства; визначення ефективності його інноваційної політики. Висвітлено методи обґрунтування виробничої програми підприємства; методи визначен¬ня та раціонального використання виробничих потужностей підприємства. Крім теоретичнихпитань організації і планування виробництва, посібник має практичне спрямування. Після кожної теми наводяться тести для самоконтролю, а також приклади розв’язання відповідних задач, що полегшить роботу студентам і викладачам у підготовці до практичних і лекційних занять. Видання підготовлене на основі законодавчих актів з питань розвитку народного господарства та вищої освіти України. У ньому враховано тенденції розвитку економічної науки, зокрема щодо подальшого вдосконалення підготовки фахівців.Документ Основні заходи щодо обмеження імпорту неякісних продуктів харчування(2004) Страшинська, Лариса Володимирівна; Цишевский, Володимир ГригоровичПроаналізовано причини збільшення обсягу імпорту продукції харчової промисловості, обгрунтовано основні заходи щодо обмеження надходження на вітчизняний ринок недоброякісних харчових продуктів та визначено першорядні напрями діяльності у зв’язку зі вступом України до Світової організації торгівлі. The reasons of increase of volumes of import of production of a foodprocessing industry are analysed, the basic ways of restriction of receipt on the market of por-quality products of a feed are proved and the directions of activity are determined in connection with the introducyion of Ukraine into World Organization of Trade.Документ Особливості маркетингової політики підприємств в умовах посилення конкуренції на ринку(2010) Страшинська, Лариса Володимирівна; Цишевский, Володимир ГригоровичДокумент Особливості приватизаційних процесів у харчовій промисловості України(1999) Цишевский, Володимир Григорович; Пасічник, Володимир Григорович; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Костюк, Володимир КупріяновичОхарактеризовано приватизаційні процеси, що відбуваються у хлібопекарській промисловості. Privatization processes that take place in bakery industry were described.Документ Оцінка доцільності капітальних вкладень в ринкових умовах(1995) Кошелюк, Петро Олександрович; Цишевский, Володимир Григорович; Бєлова, Тетяна ГеннадіївнаРозглядаються умови доцільності капітальних вкладень та їх оцінка в ринковій економіці The conditions appropriateness of investments and their valuation in a market economyДокумент Про вдосконалення управління галуззю(1994) Шаповал, Олена Федорівна; Сінгаєвський, Ігор Олегович; Цишевский, Володимир ГригоровичВ статті обгрунтовані рекомендації щодо вдосконалення управління харчовою промисловістю України. In article substantiated recommendations to management improvement of Ukrainian Food Industry.Документ Проблеми виробництва та реалізації продукції пиво безалкогольної промисловості(1998) Цишевский, Володимир Григорович; Страшинська, Лариса ВолодимирівнаПроаналізовано сучасний ринок пива та пивобезалкогольної продукції, визначено привабливість ринку для зарубіжних та вітчизняних інвесторів та окреслено стратегічні пріоритети перспективного розвитку галузі. The current market for beer and beverages, defined market attractiveness for foreign and domestic investors and strategic priorities outlined perspective of the industry.Документ Проблеми поширення генетично модифікованої продукції на вітчизняних продовольчих ринках(2008) Страшинська, Лариса Володимирівна; Цишевский, Володимир ГригоровичДокумент Розвиток інтеграційних відносин у продовольчому комплексі(2010) Страшинська, Лариса Володимирівна; Цишевский, Володимир ГригоровичДосліджено і проаналізовано стан міжгалузевих зв’язків у продовольчому комплексі. Обґрунтовано пропозиції щодо розвитку інтеграційних відносин між підприємствами, що працюють у сфері виробництва продовольчих товарів. The condition of interbranch communications in a food complex and their influence on an enterprise overall performance in investigated and analysed. The offers, concerning developments of integration relations between the enterprises which work in sphere of manufacture of articles of food are proved.Документ Сучасний стан і перспективи розвитку хлібопекарської промисловості України(2002) Костюк, Володимир Купріянович; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Цишевский, Володимир Григорович; Репіч, Тетяна АнатоліївнаВ статті приведений аналіз сучасного стану хлібопекарської промисловості України. Відмічено, що стан виробництва хлібобулочних виробів характеризується різким спадом його за останні роки. Порівняно з 1990 р. у 2000 р. він становив майже 40 %. В основному цей спад зумовлений зниженням за цей період середньодушового споживання хлібобулочних виробів промислового виробництва. Зроблений висновок, що розвиток хлібопекарської галузі може здійснюватись під впливом таких чинників як: збереження рівнів виробництва та попиту на продукцію за станом, що були за останні роки, зростання попиту на продукцію завдяки знижен¬ню власного виробництва (домашнього хлібопечення) за умови поступового підвищення життєвого рівня. Зупинення спаду і поступове підвищення обсягів виробництва зумовлять необхідність значних інвестицій у хлібопекарську галузь. З поліпшенням економічної ситуації передбачається підвищення ролі небюджетних джерел фінансування інвестиційних процесів.Документ Удосконалення системи збуту продукції хлібопекарної промисловості(2011) Цишевский, Володимир Григорович; Страшинська, Лариса ВолодимирівнаДокумент Функціонування підприємств харчової промисловості України в аспекті розвитку світової продовольчої системи(2005) Страшинська, Лариса Володимирівна; Цишевский, Володимир Григорович