Перегляд за Автор "Dolomakin, Yuriy"
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Concentration of fusel oil in alcohol column(2013) Osipenko, Olexiy; Dolomakin, Yuriy; Osypenko, V.To improve the process of removal of fusel oils in food distillation of ethyl alcohol is advisable to identify the areas of concentration in the system ethanol-water-izoamilol that at rectification form condensates heterogeneous type, and identify some of their technological characteristics.Документ Determination of the main stages of mixing wheat sourdough relative method(2016) Dolomakin, YuriyThe optimum duration of the cooking liquid wheat sourdough for the proposed design of the mixer was determined by fixing the beginning of time, during which the amount of torque on the outside of the mixing bowl was at the same level for a certain period of time. Slots began to form structures have been identified in the system of the flour/water, the time to reach the maximum resistance of the system, and the start time balancing system as an indirect factor in product availability.Документ Improving the reliability of cutter knives by improving the manufacturing process(2021) Babanov, Igor; Dolomakin, Yuriy; Babanova, OlenaДокумент Influence of eccentricity of internal rotor’s cylinder for mixing water-flour mixture on its kinematic and dynamic parameters(2017) Dolomakin, Yuriy; Babanov, Igor; Shevchenko, Andrii; Babkina, IrinaДосліджено процес змішування компонентів водно-борошняних сумішей як основ напівфабрикатів харчових та фармацевтичних виробництв за допомогою інтенсивного роторно-пульсаційного змішувача періодичної дії. The process of mixing components of water-flour mixesas the bases of semi-food and pharmaceutical productions with the help of an intensive rotary-pulsating mixer of periodic actionДокумент Problems and research results of cooling processes of bakery products by vacuum evaporative way(2013) Kovalyov, Alexander; Dolomakin, YuriyVacuum evaporative cooling is carried out by selection of heat from the product by evaporation of moisture from it and simple to regulate the speed of the process. When vacuum evaporative cooling ice crystals damage the structure of porous products are impossible because of the positive temperature for the entire period of cooling. Вакуумно-випарне охолоджування здійснюється в результаті відбору теплоти від продукту при випаровуванні вологи з нього і є простим в регулюванні швидкості процесом. При вакуумно-випарному охолоджуванні пошкодження кристалами льоду структури пористих виробів неможливі із-за позитивних температур на весь період охолоджування.Документ Searching for the limit yield stress of liquid sourdough(2016) Dolomakin, YuriyFound significance of the limit of yield stress for the liquid sourdough humidity of 65 % and a temperature of 28 °C. Знайдено значення граничного напруження зсуву для рідкої опари вологістю 65 % і температурою 28 °С.Документ The device for the interfusing of liquid semi-finished products(2016) Dolomakin, YuriyНаведено конструкцію змішувача періодичної дії для рідких напівфабрикатів хлібопекарної промисловості. Shows the batch mixer design for liquid semi-finished bakery industry.Документ The influence on capillary diameter solubility of carbon dioxide in water(2016) Prohorov, Alexander; Svitlyk, Andriy; Dolomakin, YuriyThe functional dependence on the influencing factors of carbon dioxide solubility in water.