Перегляд за Автор "Kopoвінa, Марiя Володимирiвна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вдосконалення рецептури м`ясопродуктів, як етап профілактики ожиріння(2014) Kopoвінa, Марiя Володимирiвна; Гагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила ВасилівнаУ статті наведено результати роботи з приводу розробок спеціального продукту для людей з надлишковою вагою тіла. The article presents the work on the development of special products for people with excess body weight.Документ Делiкатес iз м'яса цесарки ( Патент на корисну модель № 94855)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гагач, Іван Ігоревич; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Kopoвінa, Марiя ВолодимирiвнаДелiкатес iз м'яса цесарки мiстить м'ясо, хлiб, cyxapi панiрувальнi, цибулю рiпчасту, сiль, перець чорний мелений. Використовують м'ясо цесарки та iндички. додатково мiстить крупу рисову, моркву, купаж олiй гiрчичної, льняної та рижiєвої, яйця, узвар лiкарських трав, екстракт калини. The delicacy of Guinea fowl meat contains meat, bread, cyxapi bread, onion, salt, ground black pepper. Use meat Guinea fowl and turkeys. additionally contains rice cereal, carrots, a blend of oil of mustard, linseed and Rigo, eggs, dried herbs, extract of viburnum.Документ Делікатес із м’яса цесарки (Патент на корисну модель № 94855)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гагач, Іван Ігоревич; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Kopoвінa, Марiя ВолодимирiвнаОсновною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення делікатесу із м'яса цесарки, яка вирішується шляхом заміни компонентів та співвідношення між ними, забезпечує розширення використання м'яса цесарки, підвищення органолептичних властивостей продукту та досягнення його збалансованості за жирнокислотним складом у співвідношенні МНЖК:ПНЖК:НЖК 1:1:1, амінокислотним складом та вмістом нутрієнтів. The main objective of the utility model is to provide a new composition for the manufacture of the delicacy of Guinea fowl meat, which is solved by replacing the components and the relations between them, provides the increased use of Guinea fowl meat, improving the organoleptic properties of the product and to achieve its balance on zirnkilton composition in a ratio of MNGK:PNGK:NGK 1:1:1, amino acid composition and content of nutrients.Документ Котлети «Patty» парові (Патент на корисну модель № 97504)(2015) Пешук, Людмила Василівна; Kopoвінa, Марiя Володимирiвна; Гагач, Іван ІгоревичОсновною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення котлет «Patty» парових, яка вирішується шляхом зміни компонентів та співвідношення між ними. The main objective of the utility model is to provide a new composition for the manufacture of cutlets "Patty" steam, which can be solved by modifying the components and the ratio between them.Документ Перспективи розроблення інноваційного продукту для людей з надлишковою вагою тіла(2014) Пешук, Людмила Василівна; Kopoвінa, Марiя ВолодимирiвнаВ даній статті наведено перспективи розроблення інноваційного продукту для людей з надлишковою масою тіла на основі використання сочевиці, імбира, ківі та інжиру. In this article the prospects for the development of innovative products for people with excess weight through the use of lentils, ginger, kiwi and figs.