root.skip-to-content
English
Українська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
English
Українська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Навчально-методичні матеріали
Переглянути за ключовими словами
Навчально-методичні матеріали
Постійне посилання на фонд
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376
Переглянути
Підфонди та зібрання
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Підфонди та зібрання
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Перегляд Навчально-методичні матеріали за Ключові слова "additives"
Перейти
browse.back.all-results
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
Вантажиться...
Документ
Методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів 1-2 курсів спеціальності 6.051701 «Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»
(
2010
)
Кохан, Олена Миколаївна
;
Михайлова, Неля Олексіївна
;
Юрчук, Людмила Володимирівна
Показати більше
Методичні вказівки спрямовані на ознайомлення з лексикою, пов’язаною з технологіями виробництва харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення.
Показати більше