Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційна технологія ферментованого сироваткового напою підвищеної в’язкості
    (2014) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Стахурський, Олександр Васильович
    Доведено доцільність переробки молочної сироватки на ферментовані напої з підвищеною в΄язкістю. Запропоновано додавання харчових волокон різного походження для регулювання консистенції з одночасним збагаченням цінними компонентами, підвищенням харчової та біологічної цінності та наданню повноти смаку ферментованим сироватковим напоям. The expediency of processing of fermented beverages based on whey with high viscosity. Proposed the addition of fiber to regulate consistency with the simultaneous enrichment of valuable components, increased food and biological value and provide full taste fermented whey drinks.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження технологічних параметрів гідролізу лактози молочної сироватки з харчовими волокнами
    (2013) Красуля, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна
    Досліджено процес гідролізу лактози молочної сироватки в присутності рослинних інгредієнтів, що містять в своєму складі харчові волокна. Уточнено параметри гідролізу: температуру, тривалість та активну кислотність сироватко-рослинного середовища для виробництва ферментованих сироваткових напоїв.
  • Ескіз
    Документ
    Молочно-білкові пасти
    (2007) Онопрійчук, Олена Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Грек, Олена Вікторівна
    Використання рослинної сировини, а саме висівок пшеничних харчових, клітковини харчової, шроту гарбузового та продуктів лікувально-профілактичного призначення на основі пророщених злаків "Прозер", підвищує харчову й біологічну цінність комбінованих молочних продуктів та стійкість їх до зберігання. Комбінування сировини тваринного й рослинного походження сприяє зменшенню собівартості повноцінних харчових продуктів та збільшенню їх виходу. Plant material usage, wheat bran food, fiber, food, pumpkin seed meal and health care products based on destination germinated cereal "Prozer" to be more specific, increases nutritive and biological value of combined dairy products and their storage resistance. Combining raw animal and vegetable origin reduces the cost of full food and increases their output.
  • Ескіз
    Документ
    Спред з харчовими волокнами
    (2009) Петрина, Алла Богданівна; Красуля, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна
    З′ясовано можливості включення харчових волокон в якості функціонально-технологічних інгредієнтів рослинного походження в технології спредів з наповнювачами.