Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка рецептур солодких страв, напоїв та соусів лікувально-профілактичного призначення(2000) Кравчук, Наталія Миколаївна; Грищенко, І. М.; Шевченко, Ольга ВолодимирівнаРозроблено рецептури солодких страв та напоїв лікувально- профілактично призначення на основі біологічно активної добавки вітапектин. Invented recipe of sweet dishes and drinks for medical and prophylactically usage based on biologically active ingredient vitapectin.Документ Поліпшення якості овочевих страв(1998) Кравчук, Наталія Миколаївна; Грищенко, І. М.; Шевченко, О. В.Дослідження використання соєвих продуктів для виробництва страв із овочів та кулінарних соусів. Research of use soya products for production dishes from vegetables and souses.Документ Технологічні особливості виготовлення нових виробів, смажених у фритюрі, на вдосконалених апаратах типу АП-600 та АЖЗП-М(1996) Грищенко, І. М.; Кравчук, Наталія Миколаївна; Юліна, А. І.Розширення асортименту та вдосконалення технології виробів,смажених у фритюрі на автоматах типу АП-600 АЖЗП-М. Increase of assortment and improvement of production technology, fried in fritture in the automat type AP-600 AJZP-M.