Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Реінжиніринг бізнес-процесів на підприємствах м’ясної промисловості(2011) Драган, Олена ІванівнаУ статті розглядаються методичні підходи до застосування технології реінжинірингу на підприємствах м’ясної промисловості з урахуванням специфічних особливостей виробництва м’ясної продукції.Документ Науково-практичний підхід до впровадження системи міжнародних стандартів з менеджменту на підприємстві(2011) Драган, Олена ІванівнаУ статті розглядається науково-практичний підхід до впровадження системи міжнародних стандартів з менеджменту на підприємствах м’ясної промисловості, яка враховує інтеграцію існуючих систем стандартів: якісних, екологічних, соціальних.Документ Корпоративні об’єднання підприємств у м’ясній промисловості(2009) Драган, Олена ІванівнаАвтор статті обґрунтовує доцільність формування корпоративного об’єднання підприємств у м’ясній промисловості у сучасних умовах функціонування галузі для забезпечення конкурентоспроможності м’ясної продукції на вітчизняному ринку.Документ Вдосконалення організаційної структури підприємств м’ясної промисловості(2010) Драган, Олена ІванівнаУ статті обґрунтовані причини удосконалення організаційної структури підприємств м’ясної галузі. Запропоновано науково-практичні підходи щодо створення нових організаційних структур підприємств з урахуванням світового досвіду, які є більш гнучкими та адаптованими до нестабільного зовнішнього середовища функціонування галузі.Документ Методичні підходи до впровадження логістичної системи на підприємстві м’ясної промисловості(2008) Драган, Олена ІванівнаУ статті розглянуті методичні підходи до впровадження логістичної системи, яка дозволяє підвищити конкурентоспро-можність виробництва підприємств м’ясної галузі.Документ Формування корпоративної культури на підприємствах м’ясної промисловості(2007) Драган, Олена ІванівнаВ статті розглянуто основні підходи щодо формування корпоративної культури на підприємствах м’ясної промисловості. Проаналізовано взаємозв’язок і взаємовплив корпоративної культури, культури управління та культури праці.Документ Концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної галузі(ХДАУ, 2007) Драган, Олена ІванівнаАвтором запропоновано концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної промисловості, враховуючи вітчизняний досвід та сучасні тенденції впровадження різних систем якості.Документ Удосконалення фінансового забезпечення конкурентоспроможності малих підприємств м’ясної промисловості(2008) Драган, Олена ІванівнаУ статті розглянуто удосконалення фінансового забезпечення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості за рахунок внесення автором пропозицій до проекту закону «Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва».Документ Концепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м’ясної галузі(2006) Драган, Олена ІванівнаУ статті проаналізовано причини занепаду нормування праці на підприємствах м’ясної галузі. Запропоновано концепцію удосконалення організації і нормування праці на підставі заходів методологічного, технічного та організаційного рівнів та з урахуванням світового досвіду.Документ Формування інноваційної стратегії на підприємствах м’ясної промисловості(2011) Драган, Олена ІванівнаУ статті обґрунтовується формування інноваційної стратегії та пріоритетні напрямки її впровадження на підприємствах м’ясної промисловості, які дозволяють підвищити ефективність виробництва та забезпечити конкурентоспроможність м’ясної продукції на ринку.