Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Комплексна та якісна оцінка раціонів харчування у закладах ресторанного господарства
    (2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Кравчук, Надія Миколаївна; Шиш, Наталія Ігорівна; Решетник, Софія Русланівна; Гаврильченко, Поліна Михайлівна; Романюта, Андрій Вікторович
    Проведено дослідження якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    Використання солодких структуроутворювачів для покращення якості десерту
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Березова, Ганна Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Проведено дослідження щодо використання нетрадиційної рослинної сировини (купажної суміші пюре з кизилу з пюре яблучним) в технології солодких збивних страв зниженої калорійності типу «Самбук». Встановлено оптимальне співвідношення вхідних інгредієнтів (плодово-ягідної сировини, глюкозно- фруктозного сиропу, сухого яєчного білку) у інноваційній технології десерту. На отримані модельні структури проведено комплексне оцінювання та складено профілограми якості і визначено критерії якості.The article conducts research on the use of non-traditional vegetable raw materials (blending mixture of dogwood puree with apple puree) in the technology of sweet low-calorie whipped dishes type "Sambuk".The optimal ratio of input ingredients (fruit and berry raw materials, glucose- fructose syrup, dry egg white) in the innovative technology of dessert. On the received model the structure carried out a comprehensive assessment and compiled quality profiles and defined criteria quality.
  • Ескіз
    Документ
    Теоретичні аспекти технології соусів з імуномодулюючою дією
    (2018) Кравчук, Надія Миколаївна; Лявинець, Георгій Михайлович; Черненко, Дмитро Сергійович
    Розглянуто актуальність виробництва соусів з імуномодулюючою дією. Функціональним рецептурним компонентом запропоновано порошок з кореню імбиру та салепу. The article discusses the relevance of the sauces production immunomodulatory effects. Functional prescription component of the proposed powder with ginger root and orchis.
  • Ескіз
    Документ
    Кавбуз – перспективна сировина для солодких страв
    (2018) Кравчук, Надія Миколаївна; Редько, Олександр Дмитрович
    Розглянуто необхідність та доцільність використання кавбуза в технології виробництва солодких страв, а саме самбуків як джерела біологічно активних речовин (БАР). The necessity and expediency of using kawuzu in the technology of sweet dishes production, namely sambukov as a source of biologically active substances (BAR).
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення технології десертів
    (2018) Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Клец, Дарина Олександрівна
    Розроблено удосконалену технологію солодкої збивної страви - «самбук яблучно-кизиловий» оздоровчого призначення. Досліджено піноутворюючі здатності глюкозно-фруктозного сиропу і впливу на структуру десерту. The advanced technology of sweet slaughter dish - "Sambuc Apple Coconut" for health-improving purposes. Foaming ability of glucose-fructose syrup (gfs) and influence on the structure of dessert were studied.
  • Ескіз
    Документ
    Використання пюре з пророщених бобів мунг (маш) при виробництві кондитерських борошняних виробів
    (2018) Волинська, Леся Сергіївна; Кравчук, Надія Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна
    Досліджено доцільність використання пюре з пророщених бобів мунг (маш) при виробництві борошняних кондитерських виробів та перспективи впровадження даних виробів в заклади ресторанного бізнесу. The expediency of using puree mung (mash) beans in the production of flour confectionery products and the prospects for the introduction of these products in the restaurant business has been investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Енергозберігаючі технології у готельному господарстві
    (2016) Кравчук, Надія Миколаївна; Красноярцев, Владислав Олександрович
    Дослідженіособливості і складові застосування енергозберігаючих технологій у готельному господарстві,визначено умови зменшення енерговитрат в будівлях,запропоновано спектр сучасних енергозберігаючих технологій для впровадження у готелях.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розвитку послуги Business Speed Dating для ділового туризму України
    (2016) Кравчук, Надія Миколаївна; Кондауров, Костянтин Анатолієвич
    Досліджені особливості і складовіділового туризму, обгрунтовано необхідність створення сучасної інфраструктури ринку ділового туризму, розширення спектру ділових послуг на прикладі впровадження businessspeeddating. The features and components of business tourism are explored, the necessity of creation of modern infrastructure of the market of business tourism, expansion of a spectrum of business services on the example of introduction of business speed dating is grounded.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи впровадження електрорадіаторної системи опалення в закладах готельного господарства
    (2015) Проценко, Ольга Андріївна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Досліджена можливість впровадження електрорадіатрної системи опалення підприємствами гостинності України для значної економії енергоносіїв, часу та прибутків. The possibility of introducing the electro-radiological heating system of hospitality enterprises of Ukraine for the considerable saving of energy resources, time and profits has been explored.