Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Утворення профілей бурякової стружки різної форми – переваги та недоліки кожного з них
    (2014) Люлька, Олександр Миколайович; Мирончук, Валерій Григорович
    В статті описано спосіб отримання та наведено схеми зрізання відомих на сьогодні профілей бурякової стружки з визначенням їх основних геометричних характеристик, що дозволяє визначити раціональний переріз бурякової стружки. This article describes how to obtain and schemes cutting currently known profiles beet chips with the definition of basic geometric features, which allows you to define a rational section of beet chips.
  • Ескіз
    Документ
    Геометричні характеристики бурякової стружки, як фактор ефективної роботи бурякорізок
    (2015) Люлька, Олександр Миколайович; Мирончук, Валерій Григорович; Люлька, Дмитро Миколайович
    Запропоновано рівняння для розрахунку висоти підйому бурякорізальних ножів та площі поперечного перерізу стружки при заданому числі Сіліна для відомих на сьогодні профілів бурякової стружки. Уточнено вплив характеристик робочих органів бурякорізальних машин на форму поперечного перерізу та якість бурякової стружки. Запропоновано методику прогнозного визначення числа Сіліна з урахуванням кількості браку стружки. The equation to calculate the height of knives for beet slicers and cross-sectional area at a given Silin number for presently known profiles beet cossettes. Clarified the influence of the characteristics of the working bodies beet cutters on cross-sectional shape and quality of sugar beet cassettes. A method for determining the Silin number forecast based on the number of marriage cossettes.
  • Ескіз
    Документ
    Нова форма бурякової стружки – спосіб отримання і переваги
    (2013) Мирончук, Валерій Григорович; Люлька, Олександр Миколайович; Адаменко, Андрій Прокопович
    У статті запропонований спосіб отримання бурякової стружки нової трикутної форми, наведені основні переваги даної форми стружки та способу її отримання в порівнянні з ромбовидною (найпоширенішою на сьогодні в світі).