Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Солод з тритікале(2001) Москальова, Людмила Миколаївна; Удодов, Сергій Олександрович; Домарецький, Віталій АфанасійовичРозробка ресурсозберігаючої технології солоду й пива з використанням нетрадиційних видів сировини - важливий напрямок у розв'язанні актуальних проблем пивоварної галузі. Development of resource-saving technologies and malt beer using unconventional raw materials - important direction in solving the pressing problems of the brewing industry.Документ Особливості технології пива на мініпивоварнях(2001) Москальова, Людмила Миколаївна; Удодов, Сергій Олександрович; Домарецький, Віталій АфанасійовичВиробництво пива на мініпивоварнях України буде розширюватись, а кількість мініпивова- рень — збільшуватись. Ці тенденції розвитку пиво варіння в нашій країні сприятимуть безперебійному постачанню свіжого, високоякісного пива населенню окремих міських мікрорайонів і населених пунктів у сільській місцевості.Проведені дослідження і перевірка їх результатів у промислових умовах дали можливість запропону вати мініпивоварням високоефективну технологію. Manufacture of beer microbreweries in Ukraine will expand and the number minipyvova- Rainier - increase. These trends of beer cooking in our country promote uninterrupted supply of fresh, quality beer public some city neighborhoods and towns rural mistsevosti.Provedeni research and verification of the results in industrial conditions made it possible to propose wool microbreweries enabling technologies.Документ Оптимізація сушіння тритікалевого солоду(2002) Москальова, Людмила Миколаївна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Удодов, Сергій ОлександровичЗа даними Миронівського інституту пшениці імені В.М. Ремесла, для успішної селекції тритікале необхідно постійно розширювати генофонд, синтезувати нові фор ми, збільшувати обсяги вихідного матеріалу. Тому ос таннім часом на основі використання досягнень генети ки в селекції тритікале одержано нові позитивні резуль тати. Найбільш результативний метод створення вихід ного матеріалу тритікале - біологічний, який дає змогу включати в синтез нових алоплоїдів сорти м'якої пшени ці. жита й тритікале та одержати перспективніші гексап- лоїдні форми, а також значно розширити генофонд ви хідного матеріалу. According to the Institute Mironivskyi wheat behalf VM Crafts for successful breeding triticale must continuously expand the gene pool, synthesize new forms we increase the volume of source material . Therefore, the oc- Tanna time through the use of genetic advances ing in the selection of new triticale obtained positive results Tats . The most effective method for creating output ing material triticale - biology, which allows include the synthesis of new varieties of soft wheat aloployidiv these. rye and triticale and obtain promising heksap - loyidni shape and expand the gene pool you material derivativesДокумент Зручні міні-комплекси для виготовлення пива розробили науковці спільно з фахівцями "Кий-пиво"(2000) Москальова, Людмила Миколаївна; Удодов, Сергій Олександрович; Домарецький, Віталій АфанасійовичНове сучасне технологічне обладнання для міні-пивоварень, яке задовольняє усі технологічні, санітарно-гігієнічні,екологічні та економічні вимоги, розробила фірма "Кий-пиво" разом з кафедрою біотехнології продуктів бродіння Українського державного університету харчових технологій.