Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимізація технологічних параметрів вилучення пектину з картоплі(2013) Пастух, Ганна Степанівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Мірошник, Володимир ОлександровичНаведено результати дослідженнь способів вилучення пектину з картопляної мезги, відходу виробництва крохмалю з картоплі. Шляхом планування експерименту було проведено узагальнені дослідження, проаналізовано та враховано їх результати, проведено статистичне оброблення експериментальних даних, визначено оптимальні технологічні умови одержання пектину з картоплі Results of researches of methods for extracting pectin from potato pulp, which is the waste product of starch production from potatoes. The generalized study was conducted by planning the experiment. The results of the study were analysed and considered; statistical processing of experimental data was performed; optimum technological conditions for obtaining pectin from potato were determined.Документ Визначення оптимальних параметрів пророщування зерна пшениці для виготовлення оздоровчих продуктів(2008) Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Федоренченко, Лідія Олексіївна; Мірошник, Володимир ОлександровичВизначено рівняння регресій залежності вмісту вітамінів антиоксидантів та фітину у зерні пшениці від тривалості та температури пророщування. Проведено оптимізацію процесу пророщування методом Харрінгтона й визначено оптимальні параметри пророщування зерна пшениці для виготовлення оздоровчих продуктів, а саме: температура пророщування 16 ˚С й тривалість пророщування 48 год. Certainly equalization regressions of dependence of content of vitamins antioxidants and phytate is in the grain of wheat from duration and temperature of sprouting. Optimization of process of sprouting the method of Harringtona and certainly optimum parameters of sprouting grain of wheat is conducted for making of health-improvement products, namely: temperature of sprouting 16 ˚С and duration of sprouting of 48 h.Документ Оптимізація технологічних параметрів очищення високомальтозних сиропів від завислих домішок сорбентом сапоніт(2009) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Розборський, Є. В.Розглянуто питання підвищення ефективності очищення високомальтозних гідролізатів від нерозчинних домішок. Визначено оптимальні технологічні умови очищення гідролізатів крохмалю від завислих речовин сорбентом сапоніт.Документ Визначення оптимальних параметрів проведення процесу кристалізації цукрози при додаванні хімічного реагенту(2010) Подобій, Олена Валеріївна; Мірошник, Володимир Олександрович; Мірошников, Олег МиколайовичПроведено оптимізацію процесу кристалізації цукрози методом Харрінгтона і визначено оптимальні параметри проходження процесу кристалізації цукрози при додаванні хімічного реагенту