Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження гідродинаміки і кінетики тепло- та масообмінних процесів розпилювального і сушіння молочної сироватки(2002) Вересоцький, Юрій Іванович; Орлов, Леонід Олексійович; Бодров, Віктор СеменовичРозглянуто та проаналізовано результати експерементів розпилювального сушіння молочної сироватки .Запропановано критеріальні рівняння гідродинаміки та кінетики тепло маособміну одиничної краплі та потоку краплин. Considered and analyzed the results of experiments spray drying whey. Proposed the criterion equations of hydrodynamics and kinetics of heat maosobminu single drop and flow dropsДокумент Зміна стану води в харчових кристалічних продуктах в процесі їх висушування(1986) Манк, Валерій Веніамінович; Орлов, Леонід Олексійович; Литвиненко, Анатолій МихайловичМетодом ЯМР вивчена зміна стану води в складі харчових продуктів – лимонній кислоті і рафінованій глюкозі в процесі їх сушки та визначена кількість вільної і кристалогідратної води.Документ Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів(1994) Орлов, Леонід Олексійович; Яровий, Володимир Леонідович; Янковий, Микола ГригоровичНаведено основні формули для визначення реологічних характеристик м'ясного фаршу. Висвітлено особливості формування м'ясних хлібів під тиском. Обгрунтовано висновки про основні структурно-механічні властивості фаршу, від яких залежить якість готового продукту.Документ Підвищення ефективності роботи машини для формування м'ясних хлібів(1994) Орлов, Леонід Олексійович; Яровий, Володимир Леонідович; Янковий, Микола ГригоровичНаведено результати досліджень основних напрямків підвищення ефективності роботи формувальної машини, викладено раціональні величини вакуумування фаршу та його нагнітання в форми.Документ Ефективність використання антиадгезійного покриття форм для виробництва м'ясних хлібів(1994) Орлов, Леонід Олексійович; Яровий, Володимир Леонідович; Янковий, Микола ГригоровичНаведено аналіз використання антиадгезійного покриття форм при виробництві м'ясних хлібів. Висвітлено його переваги та недоліки. Обгрунтовано залежність сили адгезії від реологічних властивостей фаршу.