Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Математичне моделювання системи управління технологічним об’єктом харчового підприємства(2016) Луцька, Наталія Миколаївна; Савченко, Тетяна ВіталіївнаОбґрунтовано доцільність застосування оптимального керування для об’єктів харчової промисловості. Запропоновано алгоритм оптимізації планування ресурсами виробництва, зокрема, розглянуто синтез оптимального керування технологічним агрегатом. Наведено математичні моделі об’єктів, які використовуються для оптимізації. На прикладі теплообмінника визначено оптимальні траєкторію системи та керування, вказані переваги адаптивної системи керування перед локальною. Expediency of optimal control for the food industry facilities. An algorithm for the optimization of production resource planning, considered the synthesis of optimal control of technological units. Mathematical models of objects used for optimization. For example, the heat exchanger the optimal trajectory of the system and management indicated the benefits of an adaptive control system to the local.Документ Оцінка і методи забезпечення надійності та живучості автоматизованих технологічних комплексів харчових виробництв(2000) Ладанюк, Анатолій Петрович; Ельперін, Ігор Володимирович; Савченко, Тетяна ВіталіївнаРозглянуті питання підвищення рівня надійності і живучості систем автоматизації. The problems increase the reliability and live honor automation.Документ Застосування процесного підходу до управління закладом ресторанного господарства(2009) Савченко, Тетяна Віталіївна; Смітюх, Ярослав ВолодимировичПроаналізовані комплексні критерії оцінки ефективності керування рестораном.Документ Дослідження зміни мікрофлори вівса нових сортів у процесі солодорощення(2011) Савченко, Тетяна Віталіївна; Мукоїд, Роман Миколайович; Грегірчак, Наталія МиколаївнаМетою досліджень було встановлення зміни мікрофлори зерна вівса двох нових перспективних голозерних сортів «Скакун», «Саломон» у процесі солодорощення, а також порівняння загального обсіменіння готового солоду із зразками нативного зерна вівса.Документ Керованість та спостережність технологічних об’єктів управління(2010) Луцька, Наталія Миколаївна; Савченко, Тетяна ВіталіївнаВ роботі приведені основні принципи спостережності та керованості технологічних об’єктів управління. Досліджується дане питання на прикладі пастеризаційно-охолоджувальної установки молочного виробництва, що описується чотирма лінійними диференціальними рівняннями. Зроблено висновок, що даний технологічний об’єкт управління є повністю спостережний та керований. Сформульована задача оптимального управління, що може бути розв’язана відповідними методами. Basic principles of observable and controllable of technological objects of management are in-process resulted. This question is probed on an example pasteurization-cool settings of suckling production which is described four linear differential equations. A conclusion is done, that information the technological object of management is fully observable and controllable. Formulated task of optimum management which can be untied the proper methods.Документ Структура інтегрованної системи керування технологічним комплексом молочного виробництва(2000) Савченко, Тетяна Віталіївна; Ладанюк, Анатолій Петрович; Ельперін, Ігор ВолодимировичРозглянуті питання розробки інтегрованої системи управління технологічним комплексом молочного виробництва. The problems of the development of an integrated control system for a complex of dairy production.