Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Колір – один із основних показників якості рожевих столових вин
    (2011) Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Ларін, Віталій Володимирович
    Представлені результати досліджень впливу технології рожевих столових вин на отримання оптимальних характеристик якості кольору.
  • Ескіз
    Документ
    Управління окисно-відновними процесами при виробництві рожевих столових виноматеріалів
    (2012) Білько, Марина Володимирівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Скорченко, Марія Вікторівна
    Досліджений вплив вибору сортів винограду, прийомів його переробки та внесення антиоксидантів на формування різних відтінків рожевих столових виноматеріалів. Доведена можливість регулювання окисно-відновними процесами за допомогою внесення препаратів відновної дії.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології білих столових вин з використанням антиоксидантів
    (2011) Білько, Марина Володимирівна; Тенетка, Аліна Іванівна
    Наведено результати досліджень з визначення оптимальної комбінації антиоксидантів, яка підвищує ступінь відновленості виноматеріалу та покращує якість білих столових вин.
  • Ескіз
    Документ
    Деякі аспекти формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів
    (2012) Білько, Марина Володимирівна; Тенетка, Аліна Іванівна
    Досліджений вплив препаратів відновлюваної дії на формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів. Методом ВЕРХ визначено якісний та кількісний склад фенольних компонентів у виноматеріалах виготовлених з сортів винограду Піно Нуар та Каберне-Совіньон за різними технологічними схемами, в тому числі з додавання антиоксидантів.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив оклеючих матеріалів на стабільність кольору рожевих столових виноматеріалів
    (2011) Білько, Марина Володимирівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Ткаченко, О. Б.
    Представлені результати досліджень впливу різних комбінацій оклеюючих препаратів закордонного виробництва на зміну кольорових характеристик рожевих столових виноматеріалів.