Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання електроактивованої води при виробництві комбікормів
    (2011) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Момот, В. Г.; Геращенко, А. Т.
    Рідкі компоненти є цінним ресурсом в технології комбікормів. В статті наведено інформацію про новий спосіб екстракції поживних речовин з ефіроолійних культур. Електроактивована вода є джерелом двох водних розчинів. Перший розчин має рН – 3, а другий – 12. Концентрацію речовин визначають за оптичною густиною (діапазон хвиль – 429 нм, довжина кювети – 5 мм). Оптимальні параметри екстракції: рН 12, температура 60 ºС. Liquid components are valuable resources in technology of forage. In the article was produced information on new method extraction nutriments out of ethereality crops. Electrolysis water is source of two aqueous solutions. First solution has the рН – 3, second – 12. Concentration of substances determine at the optical density (wave band – 429 nm, measure of cuvette – 5 mm). Optimum parameters of extraction: рН 12, temperature 60 ºС.
  • Ескіз
    Документ
    Стабілізація технологічних властивостей ферментованого рису для виробництва м’ясопродуктів
    (2004) Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна
    Досліджено технологічні показники ферментованого рису з метою ефективного застосування у виробництві м’ясопродуктів. Was studied technological parameters of fermented rice for the effective using in meat products.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці
    (2005) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир Андрійович; Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Чернявська, Людмила Іванівна
    На основі проведених досліджень запропоновано удосконалені методики визначення забарвленості та каламутності гідролізатів пшениці з використанням спектрофотометра. Based on these studies suggested improved methods for determining the color and turbidity of wheat hydrolysates using a spectrophotometer.