Тези доповідей ІПДО

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8449

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні фактори енергоефективності цукрового заводу
    (2019) Василенко, Сергій Михайлович; Штангеєв, Костянтин Остапович; Кухар, Володимир Миколайович
    Наведено аналіз технологічних факторів у цукровому виробництві для послідовних етапів реконструкції цукрового заводу з метою підвищення ефективності тепло споживання.
  • Ескіз
    Документ
    Термічні ефекти при уварюванні утфелів цукрового виробництва
    (2015) Штангеєв, Костянтин Остапович; Скорик, Костянтин Дмитрович; Штангеєв, Валерій Остапович; Кухар, Володимир Миколайович
    При уварюванні утфелів значну роль відіграють фізико-хімічна та гідростатична температурні депресії. Виходячи із їх аналізу сформульовані основні вимоги до конструкцій вакуум-апаратів.
  • Ескіз
    Документ
    Комплекс взаємоузгоджених тепло-технологічних заходів – основа енергетичної ефективності цукрового виробництва
    (2015) Василенко, Сергій Михайлович; Кухар, Володимир Миколайович; Штангеєв, Костянтин Остапович
    Реконструкція цукрових заводів повинна супроводжу-ватися комплексом енергозберігаючих заходів.Окрім того, реконструкція повинна супроводжуватися впровадженням нових технологічних процесів отримання цукровмісних продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Експрес – методи прогнозування технологічних показників цукрових буряків і продуктів їх переробки
    (2019) Чернявська, Людмила Іванівна; Моканюк, Ю. О.; Кухар, Володимир Миколайович; Чернявський, Олександр Петрович; Мількевич, Володимир Михайлович
    Проведено теоретичні та експерементальні дослідження. За результатами переробки буряків на «заводі на столі» встановлено зв'язок між вмістом золи в буряках та вмістом цукру у мелясі, одержані рівняння визначення виходу цукру для буряків, свіжовикопаних та після різних термінів їх зберігання. Розроблено схему прогнозування основних технологічних показників цукрових буряків залежно від даних їх хімічного складу.