Тези доповідей ІПДО
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8449
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Використання продуктів переробки плодів жимолості при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусами(2017) Вайсеро, Ольга Олександрівна; Непомняща, Наталія Юріївна; Кохан, Олена Олександрівна; Оболкіна, Віра ІллівнаДосліджено хімічний склад пюре з плодів жимолості, запропонована технологія цукерок з помадно-кремовими корпусами оздоровчого призначення з додаванням пюре та підвару з плодів жимолості з підвищеним вмістом вітамінів, поліфенольних з’єднань, пектинових речовин, клітковини, макро і мікроелементів, природних органічних кислот.