Покажчики
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22354
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Харчові нанотехнології(2019) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 2000-2019 рр. з актуальних питань використання нанотехнологій в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Спиртова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2019) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 2000-2019 рр. з актуальних питань розвитку cпиртової промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виноробства, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific editions, abstracts of dissertations, dissertations, normative documents during 2000-2019. On topical issues of development of the alcohol industry, standardization , theories, techniques and practices of winemaking, equipment, occupational safety. The index is designed for a wide range of scholars, doctoral students, graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.Документ Виноробна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(Виноробна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2019. – 182 с., 2019) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 2000-2019 рр. з актуальних питань розвитку виноробної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виноробства, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, dissertations, dissertations, normative documents during 2000-2019 on the topical issues of the development of the wine industry, standardization , theory, techniques and practices of winemaking, equipment, labor protection at work. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this topic.Документ Пивоварна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2019) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи впродовж 2000–2018 рр. з актуальних питань розвитку пивоварної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва пива, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodical and scientific publications, dissertations dissertations, normative documents during 2000-2018 on the urgent issues of development of the brewing industry, standardization, theory , methods and practices of beer production, equipment, labor protection at work. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this topic.Документ М’ясна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2019) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи впродовж 2010-2018 рр. з актуальних питань розвитку м’ясної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва продуктів з м’яса, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, chapters of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodical and scientific publications, dissertations dissertations, normative documents during 2010-2018 on current issues of development of meat industry, standardization , the theory, methodology and practice of production of meat products, equipment, labor protection at work. The pointer is designed for a wide range of scientists, doctoral students, postgraduates, teachers, masters, students and anyone who is vytsya topic.Документ Цукропродукти і цукрозамінники в харчовій промисловості. Вітчизняний та світовий досвід.(2019) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій впродовж 2010-2018 рр. з актуальних питань технології цукропродуктів і цукрозамінників та використання їх в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations during 2010-2018 on the actual issues of technology of sugar products and sugar substitutes and their use in the food industry. on a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, masters, students and anyone interested in this topic.Документ Цукрова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2018) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи впродовж 2010–2017 рр. з актуальних питань розвитку цукрової промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва цукру, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodical and scientific publications, dissertations dissertations, normative documents during 2010-2017 on actual issues of development of the sugar industry, standardization, theory , methodology and practice of sugar production, equipment, labor protection at work. The index is intended for a wide range of scientists, doctoral students, post-graduate students, lecturers, undergraduates, students and anyone interested in given. this topic.Документ Безпека продовольчої сировини і продуктів харчування(2018) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи, тощо) впродовж 2000–2018 рр. з питань безпеки харчування. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific editions, abstracts of theses, normative documents, etc.) during 2000-2018 on food security issues. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this the topic.Документ Виробництво та використання пектинів у харчовій промисловості(2018) Олабоді, Олена Вячеславівна; Каленська, Валентина СергіївнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи, патенти тощо) впродовж 1949-2016 рр. з актуальних питань розвитку виробництва пектину, сучасних технологій отримання пектину та використання в харчовій промисловості. Джерелознавчою базою бібліографічного покажчика стали: фонди науково-технічної бібліотеки Національного університету харчових технологій, Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського, електронних баз даних міжнародних наукових видань. Особливістю цього покажчика є те, що він містить перелік праць науковців Національного університету харчових технологій та асоціації «Пектин», які висвітлюють нові підходи до основних технологічних процесів виробництва пектину та пектинопродуктів. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Макаронне виробництво: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2018) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи, патенти) впродовж 2010–2017 рр. з актуальних питань розвитку макаронної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва макаронних виробів, пакувальних матеріалів та транспортування продукції , обладнання, санітарії та гігієни на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. 2