Статті ІПДО
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8444
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив пульпи на якість дифузійного соку(2001) Скорик, Костянтин Дмитрович; Хоменко, Микола Дмитрович; Козіцька, Марія Євгенівна; Чупахіна, В. П.У статті розглянуто вплив пульпи на якість дифузійного соку. Дано три варіанти розрахунків переходу нецукрів в дифузійний сік на цукровому заводі. Показана доцільність виведення пульпи в жом. In this article pulp influence on raw juice quality is discussed. One gives three variants of calculations of nonsugars transition into raw juice at sugar factory. It was shown appropriateness of pulp transfer into beet pulp.Документ Вплив конструкційних елементів сатуратора на кратність циркуляції(2011) Калініченко, Олександр Миколайович; Хомічак, Любомир Михайлович; Петриченко, Ігор Борисович; Виговський, Валерій Юрійович; Резніченко, Юрій Миколайович; Мірошник, Володимир Олександрович; Скорик, Костянтин ДмитровичДосліджено вплив конструкційних елементів сатуратора з внутрі-шнім циркуляційним контуром на кратність циркуляції соку. Встановлено оптимальний рівень соку над циркуляційною трубою та співвідношення між площами поперечного перерізу барботажної та циркуляційної зон при яких забезпечується активна рециркуляція в апараті.