Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз причин виробничого травматизму в Україні(2021) Бойко, Валерія Ярославівна; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаСтворення належних умов праці на кожному робочому місці, безпека та охорона праці є актуальною проблемою, оскільки в Україні має місце високий рівень інвалідності та смертності серед осіб працездатного віку. Статистичне дослідження причин виробничого травматизму на виробництві є теоретичною основою для формування комплексу ефективних заходів щодо попередження нещасних випадків. За результатами дослідження встановлено, що організаційні причини призвели до найбільшої кількості нещасних випадків зі смертельним наслідком пов’язаних з виробництвом за період 2015…2020 роки. Creating appropriate working conditions at every workplace, safety and labor protection is an urgent problem, as Ukraine has a high level of disability and mortality among people of working age. Statistical study of the causes of occupational injuries at work is a theoretical basis for the formation of a set of effective measures to prevent accidents. The study found that organizational causes led to the largest number of fatal accidents related to production for the period 2015… 2020.Документ Оцінка сучасного стану питання планування заходів запобігання виробничого травматизму у готелях і ресторанах України(2015) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна ОлегівнаПроведений аналіз вітчизняних та закордонних літературних джерел за станом проблеми запобігання травматизму у готелях і ресторанах. Розглянута можливість подальшого вдосконалення не тільки системи оцінки травмонебезпеки об’єкта діяльності готельно-ресторанного комплексу, а й оптимізаційної системи синтезу плану таких заходів, які б дозволили отримати максимальний ефект зниження рівня травматизму при найменших економічних витратах. The conducted analysis of domestic and foreign literature as the problem of preventing injuries in hotels and restaurants. The possibility of further improving not only the evaluation system injury danger object of hotel and restaurant complex, synthesis and optimization system plan of action that would get the maximum effect of reducing injuries at the lowest economic cost.Документ Динаміка виробничого травматизму в харчовій промисловості за останні роки(2012) Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаВ роботі проаналізовано динаміку виробничого травматизму в харчовій промисловості України за період з 2003 по 2011 роки. Проведений розподіл кількості працівників чоловічої і жіночої статі, які отримали виробничу травму на підприємствах харчової промисловості. Розраховані показники частоти і тяжкості травматизму. The state of occupational injuries in Ukraine for the period 2003...2011. Submitted a study of the dynamics of occupational injuries in the food industry in Ukraine for the period 2003 ... 2011. The indexes of frequency and weight of traumatism are expected.