Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Порівняльна оцінка рецептур здобного печива з різним співвідношенням безглютенової сировини(2024) Побрусило, Марина Володимирівна; Івчук, Надія ПавлівнаМетою дослідження було вивчення питання виготовлення безглютенового здобного печива на основі композиції з гречаного борошна та розвареного пшона. Встановлено, що за органолептичними показниками найкращим співвіднощенням борошна гречки до пшона є 20 : 80Документ Розварювання як спосіб підготовки пшона до виготовлення безглютенового печива(2023) Побрусило, Марина Володимирівна; Івчук, Надія ПавлівнаМетою дослідження було встановлення технологічних параметрів підготовки пшона до виробництва здобного безглютенового виробу. Встановлено, що найкращим способом підготовки пшона до виробництва є його розварювання в водному середовищі з сіллю та цукром