Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв
    (2015) Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іллючок, Антон Юрійович
    В статті обґрунтовано рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв. The article substantiates the recipe composition of the culinary semifinished product for puree-shaped first courses.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції у виробництві виробів оздоровчої, профілактичної та лікувально-профілактичної дії
    (2015) Лавриненко, Дмитро Олександрович; Іллючок, Антон Юрійович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович
    Проаналізовано сучасний стан раціону харчування українців та вказані заходи щодо його збалансованості. The current state of the diet of Ukrainians and indicated measures to balance.
  • Ескіз
    Документ
    Система управління охороною праці в готельно-ресторанному комплексі
    (2015) Іллючок, Антон Юрійович; Сидорченко, Олена Іванівна
    Готельно-ресторанне господарство є однією з складових туристської індустрії. Матеріальна база, що призначена для розміщення туристів, посідає одне з перших місць під час формування туристичної інфраструктури, бо якість проживання та відповідне обслуговування рішуче впливають на рівень туристичного сервісу. Hotel and restaurant management is one of the components of the tourism industry. Financial framework that is designed to accommodate tourists, is one of the first places in the shaping of the tourism infrastructure for quality accommodation and related services strongly affect the level of tourist service.