Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Порівняльний аналіз зразків молочної продукції ультразвуковим методом
    (2024) Литвинчук, Марія Олексіївна; Божок, Оксана Анатоліївна; Іщенко, Віра Миколаївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
    В роботі методом ультразвукового аналізу з використанням приладу ЕКОМІЛК Бонд (Болгарія) проаналізовано такі зразки молока: молоко натуральне незбиране, яке було піддане термічній обробці, молоко «Органік» пастеризоване, «Дитяче» ультрапастеризоване, пряжене молоко, козине молоко «Зінка», мигдалеве безлактозне, виробник «Ecomill» Іспанія, кокосове безлактозне того ж виробника і молоко пастеризоване безлактозне «Органік». Визначали такі показники якості як білок, жир та лактозу. Порівняння результатів дослідження показало, що ці показники у досліджуваних зразках у більшості випадків відповідають зазначеному виробником вмісту та лежать у межах похибки. Проте у двох зразках, які не повинні містити лактозу, прилад зафіксував її наявність.
  • Ескіз
    Документ
    Аналітичні підходи для перевірки якості молочної продукції
    (2018) Квітковська, Надія Петрівна; Іщенко, Віра Миколаївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Панчук, Тамара Костянтинівна
  • Ескіз
    Документ
    Поєднання статистичних та аналітичних методів у виявленні відновленого молока в молочних продуктах
    (2018) Квітковська, Надія Петрівна; Іщенко, Віра Миколаївна