Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація процесів і апаратів для копчення й сушіння сирокопчених ковбас
    (2007) Бабанов, Ігор Геннадійович
    Термічна обробка ковбас і м’ясопродуктів є процесом потребуючим значних витрат теплової й електричної енергії. Зокрема при виробництві сирокопчених ковбас, що передбачають тривалий процес термообробки. Ці витрати значно впливають на економічні показники роботи виробництва. Heat treatment of sausages and meat is a process in need of significant costs of heat and electricity. In particular, the production of smoked sausages that require a long process of heat treatment. These costs can significantly affect the economic performance of manufacturing.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження теплофізичних характеристик сирокопчених ковбас при копченні й сушінні в камері дискретної дії з пульсаційною подачею димоповітряного середовища
    (2007) Бабанов, Ігор Геннадійович; Мазуренко, Олександр Григорович
    Для оцінки теплових властивостей дисперсних багатокомпонентних систем, якими є м’ясний фарш сирокопчених ковбас і виконання розрахунків необхідне знання теплофізичних характеристик – коєфіціента температуропровідності, об’ємної теплоємності, теплопровідність.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження зміни маси строкопчених ковбасних виробів при коптінні і сушінні
    (2008) Бойко, B. C.; Бабанов, Ігор Геннадійович
    З метою вибору раціонального режиму коптіння і сушіння, забезпечення при цьому належної якості продукту були проведені порівняльні дослідження по вивченню впливу тривалості дії температурно – вологісного поля, швидкості руху робочого середовища на тепломасообмін і якість ковбас при їх обробці в апаратах камерного типу і в сушарках загального типу. To select the rational mode of smoking and drying, thus ensuring proper quality of the product were carried out comparative research to study the influence of the duration of the temperature - humidity field, the velocity of the working environment on heat and mass transfer quality sausages in their handling of devices and cell-type dryers general type .