Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення рецептури маршмелоу діабетичного призначення(Ковтун, А. В. Удосконалення рецептури маршмелоу діабетичного призначення / А. В. Ковтун, Н. П. Бондар // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: Світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015. – С. 153-154., 2015) Ковтун, Аліна Володимирівна; Бондар, Наталія ПетрівнаСеред широкого ассортименту цукристих кондитерських виробів значне місце посідають вироби піноподібної структури. Among the wide range of sugar confectionery products occupy a significant place spumy structureДокумент Сучасний стан виробництва кондитерських виробів піно- та драглеподібної структури(2015) Ковтун, Аліна Володимирівна; Бондар, Наталія ПетрівнаСеред широкого асортименту цукристих кондитерських виробів значне місце посідають вироби піноподібної структури, а саме: пастила, зефір, маршмелоу, які користуються значним попитом у населення. Among the wide range of sugar confectionery products occupy a significant place spumy structure and namely, candy, marshmallows, marshmallow, which are in great demand among the population.Документ Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарства(2012) Коваленко, Ірина Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса ОлександрівнаЗапропонована технологія маршмелоу з використанням порошку топінамбуру та фруктових соків. The technology of marshmallow with topinambour powder and fruit juices has been proposed.