Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання борошна з люпину в технології продукції закладів ресторанного господарства(2012) Бондар, Наталія ПетрівнаДоведена доцільність і перспективність використання борошна з люпину в технології продукції ресторанного господарства. The feasibility and prospects of using lupine flour in technology of culinary products has been presented.Документ Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарства(2012) Коваленко, Ірина Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса ОлександрівнаЗапропонована технологія маршмелоу з використанням порошку топінамбуру та фруктових соків. The technology of marshmallow with topinambour powder and fruit juices has been proposed.Документ Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлів(2012) Шаран, Лариса Олександрівна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Бондар, Наталія ПетрівнаДосліджена можливість використання порошків бурих водоростей Fucus vesiculosus та Ascophyllum nodosum в технології молочних коктейлів. The possibility of using brown Fucus vesiculosus and Ascophyllum nodosum algae in milkshake technology has been investigated.