Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ До питання про оцінку якості харчових продуктів(2014) Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена МиколаївнаВивчена здатність різних груп харчових продуктів зв’язувати іони Pb (II), Cd (II), Hg (II). Запропонований новий показник для оцінки якості харчових продуктів – показник протекторних властивостей (ППВPb, Cd, Hg). The Studied ability of the different groups of the food-stuffs to link the ions Pb (II), Cd (II), Hg (II). The new factor is Offered for estimation quality food-stuffs - a factor defensive characteristic (FDSPb, Cd, Hg).Документ Дослідження комплексоутворення деяких металів з амінокислотами метал-індикаторним методом(2010) Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна; Біла, Галина МиколаївнаВстановлені оптимальні умови комплексоутворення, склад комплексів, розраховані константи стійкості. Запропонована схема взаємодії в системі. The optimum conditions of the reaction and the composition of complexs that is formed were found. The complexformation constants were calculated. The Offered scheme of the interaction in systems.