Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Удосокналення технології морозива «Прохолода»
    (2011) Поліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Гулак, Олена Володимирівна
    Доведено доцільність комбінування різних способів деструкції протопектину яблучного пюре. We proved the feasibility of combining different methods of protopectin apple puree destruction.
  • Ескіз
    Документ
    Розширення сировинної бази для виробництва морозива різних груп
    (НУХТ, 2010) Поліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна; Гулак, Олена Володимирівна; Згурський, Андрій Володимирович; Мацько, Любов Михайлівна
    Розроблено технологію морозива зі зниженим вмістом стабілізаторів. Been developed a technology by ice cream with low content stabilizers.