Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосокналення технології морозива «Прохолода»(2011) Поліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Гулак, Олена ВолодимирівнаДоведено доцільність комбінування різних способів деструкції протопектину яблучного пюре. We proved the feasibility of combining different methods of protopectin apple puree destruction.Документ Розширення сировинної бази для виробництва морозива різних груп(НУХТ, 2010) Поліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна; Гулак, Олена Володимирівна; Згурський, Андрій Володимирович; Мацько, Любов МихайлівнаРозроблено технологію морозива зі зниженим вмістом стабілізаторів. Been developed a technology by ice cream with low content stabilizers.Документ Удосконалення процесу екстрагування у технології морозива(2013) Гулак, Олена Володимирівна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаТрадиційне періодичне твердофазне екстрагування у виробництві морозива здійснюють у ваннах тривалої пастеризації (мацерація), проте даний спосіб характеризується рядом недоліків. Найбільш перспективним у цьому відношенні є екстрактор з вібраційною системою перемішування, що забезпечує належні інтенсивні гідродинамічні умови протікання процесу, наближає активну поверхню взаємодіючих фаз до 100 % та повністю виключає ефект екранування поверхні твердих часточок. Traditional intermittent Solid Phase Extraction in ice cream production is carried out in a long bath pasteurization (maceration), but this method is characterized by several shortcomings. The most perspective in this regard is the extractor from vibrational mixing system, which ensures proper intense hydrodynamic conditions of the process, brings the active surface of the interacting phases to 100% and completely eliminates the effect of shielding the surface of solid particles.