Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 24
  • Ескіз
    Документ
    Проєктування чистих приміщень у програмі AutoCAD MEP
    (2024) Доломакін, Юрій Юрійович; Данюк, Богдан Миколайович
    Під час виробництва таблеток, що містять порошки, основна проблема полягає в перехресному забрудненні (cross contamination) препаратів, а також у взаємному забрудненні препаратів і персоналу. Під час побудови припливної системи вентиляції насамперед необхідно розмістити припливні дифузори. Для визначення їхньої висотної позначки був виконаний розріз на плані поверху і на розрізі виміряно відстань від підлоги до підвісної стелі.
  • Ескіз
    Документ
    Імітаційне моделювання процесу перемішування компонентів фармацевтичних засобів у реакторах
    (2024) Грібанов, Максим Євгенійович; Доломакін, Юрій Юрійович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Найбільш складною і відповідальною ділянкою біотехнологічного виробництва є стадія біосинтезу, метою якого є отримання максимальної кількості цільового продукту у межах генетично детермінованих властивостей біологічних агентів, за рахунок оптимізації факторів фонового штучно створеного оточуючого середовища. Таким чином, модернізація заводів з виробництва реакційних мас шляхом встановлення якірних мішалок з лопатями, які встановлюються під кутом над основним робочим органом дає певні переваги. Внаслідок модернізації процес перемішування посилився
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробів
    (2022) Бабанова, Олена Ігорівна; Доломакін, Юрій Юрійович; Бабанов, Ігор Геннадійович
  • Ескіз
    Документ
    Вплив ексцентриситету на витрати потужності роторного змішувача
    (2016) Доломакін, Юрій Юрійович
    Показаний вплив ротора змішувача встановленого з ексцентриситетом на енергетичні витрати його привода. It is showing influence of the mixer rotor eccentrically installed on its drive energy expenditure.
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація процесу змішування та гомогенізації компонентів мазей
    (2016) Прохоров, Олександр Миколайович; Доломакін, Юрій Юрійович; Білоконь, Майя Андріївна
    Визначено режими приготування лікарської мазі на шнековому вертикальному змішувачі. Determine the mode of preparation of drug ointment on the vertical auger mixer.
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність змішування компонентів рідких неоднорідних систем з твердою дисперсною фазою
    (2016) Доломакін, Юрій Юрійович; Молочко, Олександр Олександрович; Чепелюк, Олена Олександрівна
    Визначалась ефективність процесу змішування компонентів рідких неоднорідних систем з твердою дисперсною фазою за допомогою робочого органу власної конструкції.
  • Ескіз
    Документ
    Роторний змішувач для приготування рідкої пшеничної опари
    (2016) Доломакін, Юрій Юрійович
    Запропонована конструкція змішувача періодичної дії яка дає можливість інтенсифікувати процес змішування інгредієнтів опари та зменшити витрати енергії на процес її приготування. A batch mixer design which makes it possible to intensify the process of mixing the sourdough ingredients and reduce energy consumption for the process of its preparation.
  • Ескіз
    Документ
    Реологічні моделі харчових суспензій
    (2016) Доломакін, Юрій Юрійович; Бабанов, Ігор Геннадійович; Житнецький, Ігор Володимирович
    Наведені найпопулярніші моделі що описують поведінку харчових суспензій, а саме зв'язок між в’язкістю та об’ємної частки дисперсних частинок. Results popular models describing the behavior of food suspensions, namely, the relation between viscosity and volume fraction of particulate matter.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження режимів роботи хлібопекарських печей
    (2012) Ковальов, Олександр Володимирович; Доломакін, Юрій Юрійович; Логвінський, Руслан Валерійович; Федорів, Віктор Михайлович
    Встановлені залежності температури відпрацьованих газів від продуктивності печей з рециркуляцією продуктів згоряння та визначено найбільш раціональні продуктивності для печей даного типу. Установлены зависимости температуры дымовых газов от производительности печей с рециркуляцией продуктов сгорания и определены наиболее рациональные производительности для печей данного типа. The dependences of flue gas temperatures on the performance of oven with flue gas recirculation and determine the most rational performance for this type of oven.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу охолодження хліба вакуумно-випарним способом
    (2012) Логвінський, Руслан Валерійович; Ковальов, Олександр Володимирович; Доломакін, Юрій Юрійович
    Описаний спосіб вакуумно-випарного охолодження хлібобулочних виробів, який ґрунтується на процесі в якому вільна і розподілена в об'ємі продукту волога, випаровуючись, відбирає теплоту. Describes a method vacuum-evaporation cooling bakery products based on the process in which free and distributed in the volume of product moisture evaporates and removes the heat.