Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Система безпечності у макаронному виробництві
    (2022) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана Сергіївна
    Впровадження НАССР на макаронному підприємстві дозволяє розширити ринки збуту за рахунок відповідності вимогам не лише українського, а й європейського харчового законодавства. Збільшити кількість потенційних клієнтів, за рахунок кращого виконання вимог добровільних міжнародних стандартів з безпечності та якості. За рахунок впровадження простежуваності можна виявити причини невідповідності і швидко виправити ситуацію. Оптимізувати технологічні та допоміжні процеси. Зменшити втрати від випуску небезпечної та невідповідної законодавству продукції за рахунок виявлення невідповідностей на ранніх етапах виробництва.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення системи менеджменту безпечності TACCP на основі методології PAS 96:2017 для макаронних виробів
    (2023) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана Сергіївна
    Наведено попереджувальні заходи для уникнення виникнення небезпеки, серед яких є: контроль сировини, забезпечення охорони території, аудит постачальників сировини та матеріалів, виконання програми-передумови щодо персоналу тощо. Ідентифіковано небезпеки при виробництві макаронних виробів без добавок і перелічену запобіжні дії.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення системи простежуваності під час виробництва макаронних виробів
    (2022) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана Сергіївна
    Система простежуваності дає можливість запобігати виникненню небезпеки, а також полегшує підтримання ефективного функціонування інших систем впроваджених на виробництві макаронних виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Lean-виробництво макаронних виробів
    (2021) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана Сергіївна
    Система бережливого виробництва приводить до ефективної роботи макаронного підприємства за умови зацікавленості не тільки керівництва, а й самих працівників. Отже, впровадження Lean-виробництва є необхідним етапом в сучасних економічних умовах.
  • Ескіз
    Документ
    Яблучний порошок – сировина для якісних макаронних виробів
    (2023) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана Сергіївна
    Досліджено вміст біологічно цінних речовин в яблуках. Запропоновано використовувати порошок з яблучних вичавок при виробництві макаронних виробів. Заплановані дослідження з метою перевірки втрати біологічно активних речовин під час варіння виробів.