Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Застосування глюкозно-фруктозного сиропу у хлібопекарському виробництві
    (2006) Бондаренко, Юлія Вікторівна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Дробот, Віра Іванівна
    В тезах відзначено, що для заміни цукру у виробництві хлібобулочних виробів перспективно використовувати глюкозно-фруктозний сироп. Встановлено, що заміна 2 та 3 % цукру глюкозно-фруктозним сиропом не впливає на структурно-механічні властивості тіста. У рецептурі виробів, що містять 4 - 6 % цукру доцільно замінювати 50% глюкозно-фруктозним сиропом.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування глюкозно-фруктозного сиропу для активації дріжджів
    (2010) Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна
    В тезах наведено параметри активації дріжджів в середовищі з внесенням глюкозно-фруктозного сиропу. Встановлено зміни технологічного процесу приготування булочних виробів з використанням активованих дріжджів, які полягають у скорочення тривалості бродіння тіста та вистоювання напівфабрикатів.
  • Ескіз
    Документ
    Зміни реологічних властивостей тіста при використані карбюлози
    (1995) Іщенко, Тетяна Іванівна; Дробот, Віра Іванівна; Доценко, Віктор Федорович
    Наведено результати дослідження пружно-еластичних і в’язко-пластичних властивостей тіста з карбюлозою. Встановлено, що зміцнення клейковини тіста з карбюлозою можна зв’язувати зі зміною співвідношення компонентного складу її білків в сторону підвищення в клейковині вмісту глютеніну, який визначає, як відомо, її фізичні властивості.