Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Визначення впливу казеїну на пружно-еластичні властивості тіста з фруктозою
    (2018) Дробот, Віра Іванівна; Шевченко, Анастасія Олександрівна
    Вивчали вплив казеїну, як джерела повноцінного білка, на пружно-еластичні властивості тіста для булочних виробів з фруктозою для діабетичного харчування. Дослідження проводили за фаринографом та альвеографом. The effect of casein as a source of complete protein on the elastic-springy properties of dough for bakery products with fructose for diabetic nutrition was studied. The studies were performed using farinograph and alveograph.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу молочно-білкового концентрату казеїну в технології діабетичних виробів
    (2017) Дробот, Віра Іванівна; Шевченко, Анастасія Олександрівна; Марченко, Ольга Сергіївна
    Вивчали вплив молочно—білкового концентрату казеїну на процес виготовлення булочного виробу з фруктозою для хворих на цукровий діабет. Досліджено вплив добавки на мікробіологічні процеси за показником газоутворювальної здатності тіста, на структурно—механічні властивості за кількістю та якістю клейковини, показниками газоутримувальної та формоутримувальної здатності та на біохімічні процеси в тісті за динамікою накопичення та збродження цукрів, а також на якість готових виробів. The influence of milk-protein concentrate - casein on the process of making bakery product with fructose for patients with diabetes was studied. The effect of the additive on microbiological processes in terms of gas-forming ability of dough, on structural and mechanical properties in terms of quantity and quality of gluten, indicators of gas-holding and form-holding capacity and on biochemical processes in dough by dynamics of sugar accumulation and fermentation were studied, as well as influence on quality of finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив цитратів металів на структурно-механічні властивості тіста з фруктозою
    (2015) Шевченко, Анастасія Олександрівна; Андрущук, Оксана Сергіївна; Козич, Надія Дмитрівна; Дробот, Віра Іванівна
    Робота присвячена дослідженню впливу цитратів цинку, магнію, заліза та кальцію на структурно-механічні властивості тіста з фруктозою. The work is devoted to the investigation of the influence of zinc, magnesium, iron and calcium citrates on structural and mechanical properties of dough with fructose.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу сорбіту на технологічний процес та якість готових виробів
    (2012) Місечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Стрельченко, Н. М.; Дробот, Віра Іванівна
    Вивчено вплив сорбіту та інтенсивність бродіння тіста та якість готових виробів порівняно з сахарозою та фруктозою. Встановлено ефективність використання у виробництві хлібобулочних виробів сорбіту в композиції з фруктозою. The study influence of sorbitol on intensity fermenting dough and quality of finished products compared to sucrose and fructose. Established efficiency of use in the production of bakery products of sorbitol in the composition of fructose.