Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Врахування не вимірювальних параметрів у автоматизованих системах підприємств харчової промисловості(2016) Сідлецький, Віктор Михайлович; Ельперін, Ігор ВолодимировичВ даній роботі наводяться деякі підходи, що реалізуються, для розподіленого рівня керування технологічними процесами. Висвітлення цих підходів необхідне для кращого розуміння процесів, які відбуваються при формуванні управляючого діяння, особливо для випадків коли розробники програмного забезпечення промислових АСУ подають для налаштування системи набору параметрів іноді надзвичайно великої кількості, що виправдано при роботі кваліфікованих вузькоспеціалізованих спеціалістів із значним стажем роботи, але й для них знання внутрішніх процесів дозволить структурувати дані для більш гнучкої роботи. In this paper, we present some approaches that are implemented for the distributed level of management of technological processes. Lighting of these approaches is necessary for a better understanding of the processes that take place in the formation of the control action, especially when the software developers of industrial control systems supply a set of parameters for sometimes a very large number of settings, which is justified by the work of qualified highly specialized specialists with considerable work experience, but also for them the knowledge of internal processes will allow to structure the data for more flexible work.Документ Вдосконалення системи керування дифузійної станції цукрового заводу(2009) Сідлецький, Віктор Михайлович; Ельперін, Ігор ВолодимировичОсновним завданням системи автоматизації дифузійної установки є підтримання матеріального балансу, що забезпечує не тільки мінімальні умови нормального функціонування обладнання дифузійної станції, але і отримання оптимальних для конкретних умов концентрації сухих речовин у дифузійному соку і втрат цукру у жомі. The main task of the automation system installation diffusion is to maintain financial balance, which not only provides minimum conditions for the normal functioning of equipment diffusion plant, but getting the best for the specific conditions of the concentration of solids in the juice and sugar losses in the bagasse.