Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи запобігання окиснювального псування м’ясних паштетів
    (2018) Жадько, Марина Іванівна; Топчій, Оксана Анатоліївна
    Тези містять результати досліджень впливу екстрактів гвоздики та розмарину на термін зберігання м’ясних паштетів. Abstracts contain the results of research on the influence of extracts of cloves and rosemary on the period of storage of meat pastes.
  • Ескіз
    Документ
    Використання білково-вуглеводних композицій у рецептурах м’ясних хлібів
    (2018) Жадько, Марина Іванівна; Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна
    Тези містять результати досліджень м’ясних хлібів з використанням білково-вуглеводного збагачувача на основі молочного білку та клітковини. The abstracts contain the results of research of meat loaves with the use of protein-carbohydrate enrichment on the basis of milk protein and fiber.