Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Розробка печива функціонального призначення з використанням шроту насіння коноплі
    (2018) Голя, Андрій Вікторович; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
    Обґрунтована можливість використання шроту насіння коноплі в технології печива функціонального призначення. The possibility of using hemp seed meal in the function of functional cookie technology is substantiated.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка технології кексів підвищеної харчової цінності
    (2016) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Лаговський, Всеволод Володимирович
    Обґрунтована можливість використання морквяного гідролизованого пюре та подрібненого солодкого мигдалю у виробництві кексів для підвищення їх харчової цінності The possibility to use hidrolyzovanoho carrot puree and chopped sweet almond muffins in production to improve their nutritional value