Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження гранулометричного складу клітковини
    (2018) Ковтун, Аліна Володимирівна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
    Експерементально досліджено гранулометричний склад висівок та клітковини. The granulometric composition of bran and fiber has been investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології формованих картопляних чипсів
    (2015) Ковтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
    Проведені дослідження щодо можливості використання харчових волокон у технології виробництва формованих картопляних чипсів. The research on the possibility of the use of fiber technology in the production of molded potato chips
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність використання харчових волокон у технології капкейків для закладів ресторанного господарства
    (Ковтун, А. В. Ефективність використання харчових волокон у технології капкейків для закладів ресторанного господарства / А. В. Ковтун, Н. П. Бондар // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2016. – С. 405., 2015) Ковтун, Аліна Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна
    Проведені дослідження щодо можливості використання харчових волокон у технології капкейків.