Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження гранулометричного складу клітковини(2018) Ковтун, Аліна Володимирівна; Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаЕксперементально досліджено гранулометричний склад висівок та клітковини. The granulometric composition of bran and fiber has been investigated.Документ Удосконалення технології формованих картопляних чипсів(2015) Ковтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир МиколайовичПроведені дослідження щодо можливості використання харчових волокон у технології виробництва формованих картопляних чипсів. The research on the possibility of the use of fiber technology in the production of molded potato chipsДокумент Ефективність використання харчових волокон у технології капкейків для закладів ресторанного господарства(Ковтун, А. В. Ефективність використання харчових волокон у технології капкейків для закладів ресторанного господарства / А. В. Ковтун, Н. П. Бондар // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2016. – С. 405., 2015) Ковтун, Аліна Володимирівна; Бондар, Наталія ПетрівнаПроведені дослідження щодо можливості використання харчових волокон у технології капкейків.